Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2006, 17:50   #2
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Darüşşafaka:70 Beşiktaş Cola Turka:73

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Beko Basketbol Ligi’nin 5. haftasında Abdi İpekçi’de konuk olduğu Darüşşafaka’yı 73-70 mağlup etti.

Click the image to open in full size.

Reese, Barış Özcan, Ostojic, Barış Güney ve Brooks Sales beşlisi ile sahaya çıkan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, oyuna hızlı başladı. İlk dakika içerisinde ürettiği 7 sayıyla öne geçen Ekibimiz, pota altından sayılar yemeye başlayarak skor üstünlüğünü tehlike altına soktu. 5. dakikaya 13-16 önde giren Siyah Beyazlılarımız, Ostojic ile rakibin ataklarını kesti. 2 önemli şutu blok yaparak kesen Ostojic attığı basketlerle de Takımımız’a ilk periyotta hayat verdi. Son dakikaya 6 sayı farkla önde giren ve serbest atışlarda isabet yüzdesi yüksek olan Ekibimiz, ilk çeyreği 23-27 galip tamamladı.
İlk yarının son bölümüne daha rahat sayı bularak başlayan Darüşşafaka, 12. dakikada farkı 1 sayıya düşürdü (27-28) ve Polat Kocaoğlu’nun kazandırdığı basket oyuna 14. dakikada denge getirdi (30-30). Marco’nun attığı serbest atışlar ise yeşil siyahlıları karşılaşmada ilk kez öne geçirdi. Bu andan itibaren oyuna ağırlığını koymaya başlayan Ekibimiz, Reese ile üst üste basketler kazanmaya başladı. Amerikalı oyuncumuz’un attığı üçlükler aradaki farkı kapatırken, 17. dakika Daçka’nın 44-39 üstünlüğü ile geçildi. 44-42’lik üstünlükle son dakikaya üstün giren rakibimiz karşısında Siyah Beyazlılarımız daha fazla sayı üretemeyince soyunma odasına önde giren taraf 46-42’lik skorla Darüşşafaka oldu.
İkinci yarıya iki takım da savunmaya ağırlık vererek başladı. İki ekip de bu bölümde dakikalarca sayı üretmekte zorlanırken, Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Reese ile teknik faul kazandı. Durum 46-45 Darüşşafaka lehine devam ederken gelen teknik faulde Reese 4’de 3 yaptı ve Ekibimiz, tekrar öne geçti (46-48). Sayı bakımından kısır geçen bu bölümü ise Siyah Beyazlılarımız 57-59 galip tamamladı.
Takımımız, son periyota Barış Özcan’ın üçlüğü ile başlayarak farkı 5 sayıya yükseltirken, genç kaptanımızın basketleri ile 33. dakikada farkı 6 sayıya çıkarttı (69-65). Dobbie ve Soner’in basketleri ile arayı kapatmaya başlayan rakibimiz, oyunda son 3 dakikaya girilirken, tekrar beraberliği sağladı (68-68). Ekibimiz pota altında bir türlü rakibine üstünlük sağlayamadı ve dış atışlarla skor üretmeye çalıştı. Karşılaşmada son dakikaya 70-70’lik eşitlikle girilirken, Reese, bitime 7 saniye kala attığı basketle 70-72'lik üstünlüğü sağladı. Perdeyi kapatan sayı ise serbest atışın birisini değerlendiren Levent'ten geldi ve Siyah Beyazlılarımız stresli geçen mücadeleyi 73-70 kazandı.
Karşılaşmanın en skorer oyuncusu 25 sayı atan Barış Özcan olurken, Ekibimiz’de Reese 19, Ostojic 9, Erkan Veyseloğlu ve Brooks Sales 7’şer, Barış Güney 3, Cevher Özer 2, Levent Bilgin de 1 sayı kaydetti

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla