Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2006, 22:21   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lightbulb Türkiye'nin En Kıskanç İli!..

Türkiye’nin 600 bini aşkın üyesiyle en büyük arkadaşlık ve sohbet sitelerinden biri olan gayet.net’in 81 bin kişi üzerinde yaptığı kıskançlık anketi, Türkiye’nin kıskançlık haritasını çıkardı. Katılımcıların yüzde 60’ının kadın olduğu anketin sonuçlarına göre Türkiye’nin yüzde 70’i kıskanç. Dahası kadın ve erkek açısından bakınca, kadınların erkeklerden bir puan daha kıskanç ve kuşkucu olduğu ortaya çıkıyor. Ancak bunu takıntı haline getirenler incelendiğinde erkeklerin kadınlara bariz bir üstünlüğü var.

GÜNEYDOĞU ŞAŞIRTMADI
Anket sonuçlarına göre en kıskanç il ise “namus cinayetlerinin” yaygın olarak yaşandığı Güneydoğu’dan çıktı. Şırnak bu alanda birinciliği kaptırmadı. Kıskançlık konusunda en “rahat” tavır takınan ilimiz Ardahan olarak belirlendi. Türkiye’nin batısına doğru gidildiğinde kıskançlık oranının da düştüğü tespit edildi.

Yaş gruplarına bakıldığında özellikle gençler arasında kıskançlığın çok şiddetli olduğu görülüyor. 18-20 yaş aralığında kıskançlık yüzde 72 ile doruk noktada. Yaş ilerledikçe kıskançlık da geriliyor. 45 yaş üzerinde yüzde 65’e düşüyor.

( VATAN )
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla