Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-03-2006, 16:42   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Demirören, "Daha yapacak çok işimiz var"

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş'la ilgili projelerini anlatarak camiadan destek istedi.
Click the image to open in full size.
Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı kulübün aylık resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin mart sayısında yer alan yazısında, geçtiğimiz hafta sonu yapılan kulübün Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nın Beşiktaş'a yakışır bir ortamda gerçekleştiğini vurgulayarak, kongreye katılan tüm üyelere teşekkür etti.

Demirören, ''Beşiktaşımızın en yüce organı olan genel kurulu, yönetimimize olan güvenini göstermiştir. Bundan sonra tüm Beşiktaşlılar kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda birlik ve beraberlik içinde hareket etmeli, gazete sayfalarında, TV programlarında camiamıza zarar vermekten öteye gitmeyen polemiklerden kaçınmalıdır. Ben, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı olarak, tüm Beşiktaşlıları sevgiyle, saygıyla kucaklıyorum'' dedi.

-3 HAYATİ HEDEF-
22 aylık görev süreleri içinde söz verdikleri her projeyi hayata geçirdiklerini vurgulayan Demirören, şunları kaydetti:
''Sağduyulu Beşiktaşlılardan, kulübümüze emek vermenin gururundan, Beşiktaşımıza duyduğumuz aşktan aldığımız güçle gerçekleştireceğimiz 3 hayati hedefimiz var.

Hedeflerimizden ilki, Beşiktaşımızın geleceği olan BJK Fulya Süleyman Seba Projesi'ni daha fazla vakit kaybetmeden gerçekleştirmektir. Bir kez daha önemle belirtiyorum ki, bu proje birileri engel olmaya çalışsa da benim görev sürem içerisinde, Beşiktaşımıza kazandırılacaktır.

İkinci hedefimiz, futbol takımımızda başlatmış olduğumuz gençleştirme hareketiyle futbolda başarıyı yakalamak ve camiamıza hak ettikleri mutluluğu yaşatmaktır.

Üçüncü hedefimiz de Beşiktaş Koleji'nin işletmesini kulübümüze kazandırarak, ileride camiamızda söz sahibi olacak olan çocuklarımızı, Beşiktaş gelenekleriyle yetiştirmektir.''

-YENİ SEZONDAN BEKLENTİ-
Beşiktaş Kulübü Başkanı Demirören, yazısının sonunda şu görüşlere yer verdi:
''Beşiktaş 103 yıldır yaşattığı gelenekleriyle Türkiye'nin saygısını kazanmış bir çınardır. 5 yıldır maç kaybetmediğimiz Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynadığımız son Fenerbahçe derbisinde de futbolcularımız, 90 dakika boyunca formaları için terlerinin son damlasına kadar mücadele ettiler, Beşiktaş ruhunun ne demek olduğunu bir kez daha gösterdiler.

Yeni sezondan itibaren futbolcularımızın şanlı tarihimize yeni şampiyonluklar, gurur dolu zaferler ekleyeceklerine yürekten inanıyorum.''
xarizma Ofline