Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-11-2006, 02:58   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Sevilla, Valencia'yı 3'ledi !..

La Liga'da haftanın maçında gülen taraf evsahibi Sevilla oldu. Sahasında Valencia'yı konuk eden Sevilla, ilk yarının başlarında 10 kişi kalan rakibini farklı mağlup ederek, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu..


İspanya Ligi'nde 11. haftanın en önemli maçında Sevilla ile Valencia karşılaştı. Evinde oynadığı 5 maçın hiçbirinde puan kaybı yaşamayan Sevilla, deplasmanlarda başarısız bir performans sergileyen Valencia'ı 3-0'la geçti.

Maçın 17. dakikasında Valencia'nın genç oyuncusu David Silva'nın ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesine sebep olan pozisyonun ardından, Escude'nin frikik golüyle 1-0 öne geçen Sevilla, ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

55. dakikada Daniel Alves-Luis Fabiano işbirliğinde, Brezilyalı golcü Fabiano, Canizares'i avladı ve skoru 2-0'a getirdi. 71'de sahneye çıkan Kanoute ise farkı 3'e çıkarırken, karşılaşma da bu sonuçla sona erdi.

Öte yandan Valencia'nın Brezilyalı oyuncusu Edu, 89. dakikada sakatlanarak oyundan çıkarken, 3 oyuncu değişikliği hakkını kullanan Valencia, kalan dakikaları 9 kişi tamamladı.

Sahasındaki galibiyet serisini 6 maça çıkaran Sevilla, puanını da 25'e çıkararak averajla liderliğe yükselirken, üst üste 4. maçında da üç puanla tanışamayan Valencia 18 puanda kaldı.
kaynak http://www.ajansspor.com/haber/160095
  Alıntı ile Cevapla