Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-11-2006, 12:53   #1
AyTeK54
Forumun Basketçisi
 
AyTeK54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lightbulb Sistemi sevdik

Beşiktaşlı futbolcular, teknik direktör Jean Tigana'nın F.Bahçe'ye karşı oynattığı 4-2-3-1 sistemini sevdi. Tigana ise "Benimserlerse böyle devam edebilirim" dedi.

Click the image to open in full size.

Pazar günü Kadıköy'de oynanan F.Bahçe derbisine her zamankinden farklı bir sistem deneyerek 4-2-3-1 ile çıkan Beşiktaş'ta, teknik direktör Tigana'nın bu değişikliği olumlu karşıladı. Son oynanan maçlarda özellikle defansta ve orta sahada yapılan hatalar nedeniyle basit goller yiyen siyah-beyazlı takımda, Fransız teknik adamın, çift ön liberolu, tek forvetli sistemi futbolculardan da onay aldı. F.Bahçe'ye karşı ortaya konan futbolla yeni dizilişi yadırgamadıkları belli olan Kara Kartal'ın, gelecek maçlarda bu sisteme devam edeceği öğrenildi. Teknik direktör Tigana da futbolcuların benimsemesi halinde bu dizilişte sahaya çıkacaklarını belirtirken, "Bu sistem sadece F.Bahçe maçına yönelikti. Benim için önemli olan futbolcularımın sahada istediklerimi yapması. Uyum sağlamaları durumunda böyle devam edebilirim" dedi.

FUTBOLCULAR MEMNUN
Bu dizilişte takımın pozisyona daha rahat girdiği görüşünü savunan futbolcuların yeni sistem hakkındaki görüşleri ise şöyle:

İBRAHİM TORAMAN (Defansın sağı): Geçen milli maçta da Fatih Hoca beni geri dörtlünün sağında oynattı. Tigana da zaman zaman stoperde, zaman zaman geri dörtlünün sağında oynatıyor. F.Bahçe maçındaki iki ön liberolu sistem takımın yapısına çok uygun gözüküyor. Ancak sonuçta takımın patronu Tigana'dır. Hangi sistemde oynatırsa bizler saygı duyarız.

İBRAHİM AKIN (Orta sahanın solu): Özellikle ben bu değişimden çok memnunum. Her geçen gün kendimi daha iyi hissediyorum. Benden beklentinin çok yüksek olduğunu biliyorum. Önümüzdeki maçlarda buna gereken cevabı da sahada vereceğim.

İBRAHİM ÜZÜLMEZ (Defansın solu): Hoca zaman zaman değişiklikler yapıyor. F.Bahçe maçındaki oyun düzenimizi ve disiplinini ben beğendim. Aslında sistem çok önemli değil. Önemli olan verilen görevi çok iyi yapmak ve uygulamak. Burada önemli olan Tigana'nın beğenmesi ve kazanmak.

KORAY (Defansın ortası): Hoca nerede görev verirse orada oynuyorum. Birkaç maç ön libero oynadım, şimdi geri dörtlünün göbeğindeyim. Ben takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini düşünüyorum. Gerek sistem gerek oyun acısından önümüzdeki maçlarda çok daha iyi olacağımıza inanıyorum
__________________
вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя...
AyTeK54 Ofline