Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-11-2006, 13:31   #1
OnuR
 
OnuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'tan Zico'ya jet yanıt!

F.Bahçe Teknik Direktörü Zico’nun “Beşiktaş Kadıköy’de bizi hep yeniyormuş. Peki son 5 yılda kaç şampiyonlukları var?” açıklamasına Kenan Öner’den jet cevap:


Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico’nun “Beşiktaş Kadıköy’de bizi hep yeniyormuş. Peki son 5 yılda kaç şampiyonlukları var?” açıklamasına Kenan Öner’den jet cevap: “Elma ile armudu karıştırmasın”.

‘Olayı saptırdı’
Sarı-Lacivertliler’in hocası Zico’nun yaptığı, “Beşiktaş bizi Kadıköy’de hep yeniyormuş. Peki son 5 yılda kaç şampiyonlukları var?” açıklamasına Siyah-Beyazlı yönetimden yanıt geldi.

Genel sekreter Kenan Öner, Zico’nun olayı saptırdığını belirterek, “Aslında biz derbi maçtan önce konuşmak istemiyoruz. Zico, elma ile armudu karıştırmasın. Şampiyonluğa ulaşmak ile bir derbi maçın kazanılması çok farklı olaylar. O da şampiyon olsun ondan sonra konuşsun. Çünkü henüz ortada kazanılmış bir şey yok. Her iki takım da şampiyonluğa eşit mesafede” diye konuştu.

Eren’den Fener’e
Beşiktaş Yöneticisi Süleyman Eren, Fenerbahçe'nin, Kulüpler Birliği ile yaptığı, "Birlik misyonunu kaybetti" açıklamalarına anlam veremediğini kaydetti. Eren, "Süper Lig'de yer alan 17 kulüp Fenerbahçe'nin Kulüpler Birliği'ne hakaret ettiği iddialarının bir sonraki toplantıda gündeme getirilmesini istedi ve oy birliğiyle karar aldı. Ne Beşiktaş, ne Galatasaray, ne Trabzonspor, ne de bunun dışındaki kulüplerin federasyona ya da herhangi bir kulübe karşı ayrıcalığı veya yaptırımı söz konusu değildir. Hem kaldı ki Fenerbahçe Kulüpler Birliği'nden ayrılmak istediğini daha önce defalarca kamuoyuna ima etmiştir. Bu tür açıklamalar yapmalarına kulübümüz adına anlam veremiyorum" şeklinde konuştu.
__________________




Besiktas JK






.
OnuR Ofline