Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-11-2006, 15:04   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gözünüze Göz Değmesin

Click the image to open in full size.

Güz mevsiminin havası gözlere de yansıyor. Sanki puslu havayla birlikte gözler de bir cam gibi buğulanıyor. Bu sezonun makyaj modasında siyah kalemle elde edilen buğulu bakışlar hakim. Tabii sadece siyah kalem değil, renk müptelası olanlar renkli farlarla da gözlerine birtakım küçük hileler yapabilir.



DERİNLİK KATIN...
Ağır bir makyaj yapmak yerine, sadece siyah likit kalemle ya da renkli farlarla büyülü bakışlar elde edebilirsiniz. Maviler, yeşiller, ışıltılı kahve tonlarıyla gözlerinizde yaratacağınız gölgeler, yüzünüze de derinlik kazandıracak. Masum bir bakış elde etmek için göz kapaklarınızın altına siyah göz kalemi, içine ise beyaz kalem uygulayın.

SİYAH İLE SIRA DIŞI
60'lı yılların bakışları için yalnız üst kirpiklerinize birkaç kat maskara sürün. Alt kirpiklerinizi de tam altından siyah kalem çekerek belirginleştirin. Gözlerinizin olduğundan daha büyük görünmesini istiyorsanız, çizgiyi göz kenarınızın sonuna kadar uzatmak yerine, ucunu açık bırakın. Sıra dışı gözler için ise, lacivert ya da siyah gibi koyu tonlardaki farları tercih edebilirsiniz.

RENKLER EMRİNİZDE
Bu trendi yakalamak için kalem ile birlikte seçtiğiniz farı; göz kapağı, göz çukuru ve şakaklara doğru yoğun bir şekilde uygulayın. Mor, lila, turkuaz, yeşil, gümüş, kahverengi ve bej tonları, buğulu gözlerle bakmak isteyenlerin emrinde. Dikkat edin de gözünüze nazar değmesin...
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla