Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-11-2006, 17:52   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Pires şaşkınlık içinde

Milli futbolcu Nihat Kahveci'yle aynı takımda forma giyen Fransız Robert Pires, İspanya Ligi'ndeki birçok takımda bu sezon şahit olduğu sakat futbolcuların sayısına inanamadığını ve büyük şaşkınlık yaşadığını belirtti.

Pires, özellikle önemli birçok futbolcunun diz kapağından ciddi şekilde sakatlanmış olmasının ve bir çoğunun da aylarca sahalardan uzak kalacak olmasının inanılması zor bir rastlantı olduğunu dikkat çekti. Uzun süren bir sakatlık döneminden sonra tekrar sahalara 2 hafta önce dönen takım arkadaşı Nihat'ı da örnek gösteren ve şuan kendisi de aynı sakatlıktan dolayı tedavi gören ve Arsenal'den Villareal'e transfer olduğu günden bu yana henüz takımıyla birlikte hiçbir lig maçında yer alamayan Pires, "Bu sezon La Liga'da gerçekleşen bunca sakatlanma vakasına karşı şaşkınlığımı gizleyemiyorum açıkçası. Lig başlayalı henüz iki buçuk ay olmasına rağmen, neredeyse ligde bulunan her takımda sakatlıklardan kaynaklanan önemli eksiklikler var. Bu duruma şaşkınlıkla bakıyorum. Özellikle dizdeki sakatlıklar bir futbolcunun yaşayabileceği en şanssız sakatlıktır ve tabii olarak takımını da olumsuz olarak etkiler. Benim sahalara ne zaman dönebileceğimi tam olarak bilmiyorum ama doktorların dediğine göre Mart ayının sonlarını bulacak" şeklinde konuştu.

İspanya La Liga'da bu sezon 11 hafta geride bırakılırken, Real Madrid'de Ronaldo, Barcelona'da Eto'o ve Messi, Villarreal'de Pires, Valencia'da Edu, Atletico Madrid'de Petrov ve Maxi Rodriguez, Fenerbahçe'nin UEFA'daki rakibi Celta Vigo'da Guayre ve Nunez gibi önemli futbolcuların daha uzun süre sahalardan ayrı kalacak olması, teknik heyetlerini kara kara düşündürüyor.

22.11.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA Click the image to open in full size.
xarizma Ofline   Alıntı ile Cevapla