Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-03-2006, 18:29   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye kınama

Beşiktaş Yönetim Kurulu, Fenerbahçe'yi sert bir dille eleştirdi. İşte Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklma;
Click the image to open in full size.
Kulübümüz'ün, Pazar günü Fenerbahçe ile oynadığımız derbi maçta Beşiktaşımız'a yönelik tribünlerde açılan çirkin pankarta ve karşılaşma boyunca aleyhimize yapılan organize küfürlere yönelik açıklaması:
"Her platformda Fenerbahçe tribünlerinde küfürü bitirdiğini iddia edenler, 26 Şubat Pazar günü Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta, kendi seyircileri tarafından tekzip edilmişlerdir.

Fenerbahçe Başkanı, maç öncesi Lig TV'deki canlı yayında küfürü bitirdiğini tekrarlarken, aynı saniyelerde Şükrü Saracoğlu Stadı'nın bütün tribünlerinden futbolcularımıza en ağır küfürler ediliyordu.

Küfürle mücadele ettiğini öne sürenler, bütün Türkiye'nin gözleri önünde küfürü, organize ve önceden planlanmış bir şekilde kendi taraftarlarına yaptırmışlardır. İstiklal Marşı okunmadan önce, Beşiktaş'a yönelik hazırlattıkları son derece çirkin pankartın organizasyonunu defalarca kere mikrofon ile anons ederek taraftarlarını çalıştıran Fenerbahçe Kulübü yetkilileri, Teknik Direktörümüz Sayın Jean Tigana'ya atılan maddeleri de sadece izlemekle kalmıştır.

Bütün bunlar, Fenerbahçe Başkanı ve Yönetiminin küfüre karşı sarfettiği sözlerde samimi olmadıklarını kanıtlayan örneklerdir.

Kendi evinin önünü temizlemeden sadece başkalarını suçlayarak bir yere varılamayacağını ifade ederken; Türk Sporu'nda küfürün sona ermesi için kulüpleri bu eylemlerin içinde yer almamaya, sorumluluklarını yerine getirmeye davet ediyor; Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak spor ahlakına ve centilmenliğe sığmayan bu tür hareketleri kınıyoruz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,

BEŞİKTAŞ JK
xarizma Ofline