Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-11-2006, 10:24   #1
kartal_54
 
kartal_54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lyon, Anelka'nın peşinde

Lyon, Anelka'nın peşinde

Fransa Ligue 1'de ve Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi esen Olimpik Lyon, Fenerbahçe'nin eski golcüsü Nicolas Anelka'yı transfer etmek için harekete geçti.
Fenerbahçe'den, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Bolton Wanderers'a sekiz milyon sterlinlik bedelle transfer olan Fransız yıldız Nicolas Anelka'ya Olimpik Lyon kancası. Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tura çıkan, Fransa Ligi'nde ise, açık ara üst üste altıncı şampiyonluğuna koşan Lyon'da Karim, Benzema, Sidney Govou ve Fred gibi golcülerin sakatlıkları ve uzun süre takımdan ayrı kalacak olmaları nedeniyle, golcü arayışlarına giren Lyon yöneticileri, Bolton'ın Fransız yıldızı Anelka'yı transfer etmek için girişimlere başladı. Yeni yılda Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Lyon'un Anelka'yı transfer etmek istediği kulüp başkanı Jean-Michael Aulas tarafından da doğrulandı. Aulas, İngiltere'de yayın yapan The Mirror Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, Anelka transferinin zor olacağını düşündüğünü ancak, başarı için kaliteli bir forvete ihtiyaç duyduklarını söyledi.
Anelka'da Fenerbahçe'den Bolton'a gittikten sonra, 10 Premier Lig maçında gol atamamasına rağmen uzun bir aradan sonra tekrar Fransa Milli Takımı'na çağrılmıştı. Lyon'da şu anda Beşiktaş'tan transfer edilen Norveçli golcü yıldız John Carew'de forma giyiyor.


23.11.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
kartal_54 Ofline