Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-11-2006, 17:02   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Materazzi Zidane'ı eve çağırdı !..

Click the image to open in full size.

Yalnızca 2006'nın değil, tüm Dünya Kupalarının en unutulmaz sahneleri arasına giren Zidane-Materazzi kavgası gündemden inmiyor !.. İtalyan Materazzi, Zidane hakkında yine ilginç açıklamalar yaptı.

Dünya Kupası finalinde Fransız futbolcu Zinedine Zidane'ın kafa attığı İtalyan Marco Materazzi, “Evimin kapısı Zidane'a her zaman açık. İsterse adresimi nasıl alacağını biliyor” dedi.

FIFA'nın girişimlerine rağmen Zidane'ın istememesi nedeniyle iki futbolcu arasında halen barış sağlanmazken, Materazzi sorunun kendisinde değil Zidane'da olduğunu söyledi.
İspanyol spor gazetesi Marca'da bugün yayımlanan demecinde Materazzi, ”Korkunç savaşlardan sonra da barış anlaşmaları imzalanıyor. Biz neden barışmayalım ? Reklamsız, iki erkek arasında barışa kesinlikle evet” şeklinde konuştu.
Sahada olanın sahada kalması gerektiğini vurgulayan İtalyan defans oyuncusu, ”Sahada kulaklarımıza güzel şeyler fısıldamıyoruz. Eğer özür dilemek gerekirse dilenir ve o da orada kalır. Bu zamana kadar kimse benden özür dilemedi” yorumunda bulundu.
Materazzi ayrıca, Dünya Kupası'nı kazanmalarının ardından karakterinin değişmediğini, kendisinin sadece bir futbolcu olduğunu ifade etti.


ligtv
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla