Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-11-2006, 22:59   #1
AyTeK54
Forumun Basketçisi
 
AyTeK54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lightbulb Ricardinho'dan iddialı açıklamalar

Beşiktaş'ın Bursaspor ile yaptığı karşılaşmada 1 gol atan ve asistleriyle takımın galibiyetinde büyük rol oynayan Brezilyalı yıldız Ricardinho, dünkü maçta attığı golden ve asistlerinden daha önemlisinin takımlarının iyi oynayarak galip gelmesi olduğunu söyledi.

Click the image to open in full size.


Ricardinho, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Bursaspor karşısında 2. yarıya zor bir ortamda başladıklarını belirterek, ''Ama 3 gol atarak maçı lehimize çevirdik. Karşılaşmanın sonlarına doğru Gökhan Zan'ın sakatlığı ve İbrahim Akın'ın kırmızı kartı olmasaydı farkı daha da arttırabilirdik. Maça girerken iyi oynayıp oynamayacağınızı kestiremiyorsunuz, ancak ben Bursaspor karşısında oyuna çok konsantre çıktım'' diye konuştu.

Siyah-beyazlı taraftarların her zaman takımlarının yanında olduğunu kaydeden Brezilyalı oyuncu, ''Maça çok iyi adapte olan ve maçı adeta yaşayan bir taraftar topluluğuna sahibiz. Bizi her zaman pozitif yönde iterek destek veriyorlar. Biz de takım olarak Bursaspor maçını kazanarak bu güzel desteklerine yanıt verdik'' dedi.

-''CLUB BRUGGE MAÇI DAHA KOLAY OLACAK''-

UEFA Kupası'nda kendi sahalarında Club Brugge ile yapacakları maça da değinen Ricardinho, ''Club Brugge maçı Bursaspor karşılaşmasından daha zor olmayacak. İddiamızı sürdürmek için kazanmalıyız, bunu da başaracağız'' dedi.

Bursaspor maçında geriye düştüklerini hatırlatan siyah-beyazlı oyuncu, ''Geriye düşülen maçları lehinize çevirmek gerçekten zor oluyor. Bizim şimdi ilk hedefimiz Club Brugge maçını kazanarak UEFA Kupası'nda iddiamızı sürdürmek'' diye konuştu.

Beşiktaş'ta olduğu için mutlu olduğunu kaydeden Ricardinho, ''Her geçen gün performansımı yükseltmek için çalışıyorum ve Beşiktaş'ımızın başarısı için elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim'' diyerek sözlerini tamamladı.
__________________
вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя...
AyTeK54 Ofline