Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-11-2006, 21:07   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Devler yenişemedi

Click the image to open in full size.


İngiltere Premier Ligi'nde haftanın maçı berabere bitti. Şampiyonluk yarışındaki en önemli rakibi Chelsea'yi ağırlayan Manchester United, öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı.
Old Trafford'taki maç iki Chelseali açısından ayrı bir önem taşıyordu. Chelsea tarihinin en çok gol atan ortasaha oyuncusu olan Lampard 200. kez Mavili formayi giyerken, Makalele bu gururu 100. kez yaşıyordu.
Oynadığı son 7 maçta üç puan alarak Premier Lig'in zirvesine yerleşen United, sahasındaki maça çok iyi başladı. Rakip kaleyi abluka altına alan Kırmızı Şeytanlar, 30. dakikada öne geçti. Rooney'nin pasında topla buluşan Luis Saha, ceza sahası dışından müthiş bir gol attı. Bu gol aynı zamanda Fransız yıldızın Premier Lig'de attığı 99. gol oldu.

İlk yarıda rakibine nefes aldırmayan Manchester ikinci yarıda oyunu sahasında kabul edince galibiyet şansını da kaçırdı. Maçın 69. dakikasında kornerden gelen topu Carvalho ağlara gönderdi. Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklar sonuç getirmedi ve iki dev 1 puanı paylaştı. Manchester United, rakibinin 3 puan önünde liderliğini devam ettirdi.

Premier Lig'deki diğer maçlarda Emreli Newcastle 10 maç sonra Portsmouth'u yenerek moral bulurken, Tottenham, Wigan'ı 3-1 ile geçti.




ligtv
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla