Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-11-2006, 11:27   #1
UFUK_ÇARŞI
 
UFUK_ÇARŞI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Demirörenden prim jesti

Demirören'den prim jesti

Click the image to open in full size.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, özel işleri nedeniyle gittiği İngiltere'den mutlu döndü. Demirören, ayağının tozuyla Nevzat Demir Tesisleri'ne gitti. Futbolcuları ve teknik ekibi Bursaspor galibiyetinden dolayı kutlarken, yönetimin belirlediği 500 bin dolarlık primi dağıttırdı. Başkanın bu sürpriz jesti hem oyuncuları hem de teknik ekibi sevindirirken, Demirören özellikle Bursaspor karşısında ikinci yarıda sergilenen futbolun uzun zamandır özledikleri oyun olduğunu söyledi. Başarılı olun
Başkan oyunculara önlerinde kritik maçlar olduğunu ve hepsinin mutlaka kazanılması gerektiğini belirtirken, "Üç kulvarda mücadele ediyoruz. Hepsinde de başarılı olmak için sahada iki kat daha fazla mücadele etmeniz gerekiyor. Maddi hiçbir sıkıntımız yok. Siz başarılı olun, gerisini bize bırakın" dedi.
Galip gelmeliyiz
Brugge maçının kendisi ve camia açısından son derece önemli olduğunu sözlerine ekleyen Yıldırım Demirören sözlerini şöyle sürdürdü: "UEFA Kupası'nda artık şanssızlığı kırma zamanı geldi. Taraftarlarımıza galibiyet sevinci yaşatma vakti geldi de geçiyor. Herkes sorumluluğunu iyi bilsin ve çarşamba akşamı öyle oynasın. Şunu açıkça söylemek istiyorum, yönetim olarak sizlerin her zaman arkanızdayız. Size ve teknik ekibe güvenimiz sonsuz."
Yüreğimizle oynuyoruz
Kaptan İbrahim Üzülmez ise arkadaşlarının performansının her geçen gün arttığını ileri sürerek başkan Yıldırım Demirören, ikinci başkan Murat Aksu, Kenan Öner ve yöneticilere başarılı olacaklarına dair söz verdiklerini ve bunu yerine getirmek için çok çalıştıklarını söyledi. Kaptan, "İnönü Stadı'nda birlik ve beraberlik olduğu sürece tüm maçlarımızı kazanırız. Yeter ki, olumlu destek olsun. İnönü'de kazandığımız maçlarda bize en büyük dopingi taraftarlarımız yapıyor. Tüm takım arkadaşlarım sahaya çıktıklarında yüreklerini ortaya koyduklarından kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

27.11.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : Hürriyet
__________________
GELENİ GEÇENİ
DELGADO
UFUK_ÇARŞI Ofline   Alıntı ile Cevapla