Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-11-2006, 06:09   #1
MeTaLliCaBeneR
Banned
 
MeTaLliCaBeneR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Muthis Tehdit

Tigana’nın Fener derbisinden önce alacaklarını isteyip, yönetimi idmana çıkmamakla tehdit etmesi, bardağı taşırdı. Başkan Tigana’nın dünkü basın toplantısından sonra yönetimi acil toplantıya çağırdı.

Başkanı kızdırdı
Siyah-Beyazlı takımda sıcak saatler yaşanıyor. Dün düzenlediği basın toplantısında yönetime sert eleştirilerde bulunan Tigana’nın, başkan Demirören’le son dönemlerde arasında esen soğuk rüzgarların sebebi ortaya çıktı. Fenerbahçe derbisinden önce Tigana’nın, Demirören’i arayıp, “Alacakları ödeyin. Yoksa takımı antrenmana çıkarmam” dediği öğrenildi. Tigana’nın bu isteği üzerine küplere binen Demirören’in cebinden 500 bin Euro nakit para verip, aynı akşam alacakları yatırdığı ve bu olaydan sonra kafasında Tigana’yı bitirdiği kaydedildi.

Aşçıdan öğrenmiş
Yaşanan bu tatsız olaydan sonra bir daha Ümraniye Tesisleri’ne adımını dahi atmayan Demirören’in bu sebepten ötürü derbiden önce takıma verdiği yemeğe Tigana’yı çağırmadığı öğrenildi. Takımın akşam yemek yiyeceğini Fransız teknik adamın bir raslantıyla tesislerin aşçısından öğrenmesi durumun vehametini de ortaya koydu. Tigana’nın aynı gün tesislerde karşılaştığı aşçıya, ne yemek yaptığını sorması üzerine aşçı şu karşılığı verdi: “Başkan akşam özel yemek verecekmiş. Bu yüzden yemek yapmadım.”

Kırmızı alarm
İşte yaşanan bu son olaylardan sonra kredisini tüketen Fransız teknik adamın, devre arasında yollanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca dün düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamaların kulübün resmi internet sitesinden yayınlanmadığından yakınan Jean Tigana’nın bu konuda da Demirören engeline takıldığı öğrenildi. Ayrıca başkanın, Tigana’nın dün yaptığı açıklamaların detaylı metnini istediği ve yönetim kurulunu toplantıya çağırdığı ifade edildi.
Orhan YILDIRIM

kaynak : fanatik

eger dogruysa bu haber tigana hemen gonderilmeli ama medyanin da kolpaligini unutmayalim tigana avukat getirdi simdi de boyle haberler cikmaya basladi....

sizin dusuncelerinizi merak ediyorum kardesler ...
__________________
Father, Father, Father, Father,
Father Into your hands I commend my spirit,

Father into your hands
Why have you forsaken me,
In your eyes forsaken me,
In your thoughts forsaken me,
In your heart forsaken me ...
MeTaLliCaBeneR Ofline   Alıntı ile Cevapla