Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-11-2006, 17:35   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ballack'a Bierhoff'tan destek

İngiltere spor medyasının eleştiri oklarını üzerine çeken, Chelsea'nin Alman yıldızı Michael Ballack'a, Almanya Milli Takımı Genel Menajeri Oliver Bierhoff'tan destek geldi.
Almanya Milli Takımı'yla bir dönem unutulmaz maçlara imza atan ve İtalya Ligi'nde AC Milan forması da giyen eski golcü Oliver Bierhoff, Premier Lig'de Chelsea formasıyla bir türlü beklenen patlamayı yapamayan Ballack'a sahip çıktı. Şu anda Almanya Milli Takımı'nın genel menajerliğini yapan Bierhoff, Almanya'da yayın yapan Bild Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, Ballack'ı sert bir dille eleştiren İngiliz medyasını kınadı ve Alman futbolcunun eleştirilere kulak asmamasını istedi. Bierhoff, "Ballack, eleştirilerle başa çıkacak. Ben, İtalya'da oynadığım dönemde, gazete başlıklarını dinlemem gerektiğini biliyordum" diyerek, vatandaşına destek verdi.
Bayern Münih'ten geçtiğimiz yaz, Chelsea'ye transfer olan 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, İngiltere'ye geldiğinden beri gerek, bir türlü takıma katkı sağlayamaması gerekse, aldığı haftalık 128 bin sterlin (yaklaşık 245 bin dolar) nedeniyle İngiliz medyası tarafından sürekli eleştiriliyor. Ballack'ın, Almanya Milli Takımı'nda 75 maçta, 35 golü bulunuyor.

29.11.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA Click the image to open in full size.
xarizma Ofline   Alıntı ile Cevapla