Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2006, 20:22   #1
AyTeK54
Forumun Basketçisi
 
AyTeK54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hakem Szabo: Viski şişesi Beşiktaş'ın başına bela olacak

UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu'ndaki Beşiktaş-Club Brugge maçının hakemi Macar Zsolt Szabo, Beşiktaş seyircisinin muhteşem olduğunu ancak tribünlerden atılan viski şişesinin siyah-beyazlıların başına bela olacağını söyledi.

Click the image to open in full size.
Macar hakem Szabo, Budepeşte havaalanında AA muhabirine yaptığı açıklamada, birçok platformda uluslararası müsabaka yönettiğini belirterek, ''Böyle muhteşem bir taraftarla karşılaşmadım. Beşiktaşlı taraftarlardan çok etkilendim. Ancak 53. dakikada tribünlerden atılan 200 gramlık viski şişesi yan hakemin yanına düştü. Bunu mecburen raporuma yazdım. Bunun haricinde hiçbir taşkınlık olmadı. Ancak bu viski şişesi Beşiktaş'ın başına bela olacak'' diye konuştu.

Runje'nin yaptırdığı penaltıya anlam veremediğini ifade eden Szabo, topun aslında auta gideceğini, Runje'nin rakibe gereksiz yere temas yaparak penaltıya neden olduğunu söyledi. Szabo, penaltı kararı verdiği pozisyonun kesinlikle kırmızı kart gerektirmediğini çünkü bariz gol şansının bulunmadığını belirtti.

İbrahim Akın'ın kırmızı kart görmesine de değinen Macar hakem, ''İbrahim Akın, daha önce sarı kart gördüğü halde, topa vurmaması gerekirken vurdu. Bu nedenle de ikinci sarı karttan haklı bir şekilde oyundan attım. Bu hatayı amatör futbolcular yapmaz'' dedi.

Szabo, Club Brugge teknik direktörünün penaltı hakkındaki yorumunu ise ''Burak'ın düşürülmesi kesinlikle penaltıydı. Brugge'ün hocası benim penaltı kararını eleştireceğine, kaçırdıkları gollerden dolayı futbolcularını eleştirmesini isterdim. Beşiktaş haklı bir galibiyet aldı.''
__________________
вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя...
AyTeK54 Ofline   Alıntı ile Cevapla