Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2006, 10:40   #1
onurozgen
Banned
 
onurozgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tigana'nın Sistemi Beni Bitiriyor!!!

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Tigana'nın sistemi beni bitiriyor

F.Bahçe'de 2.5 sezonda 47 gol atan Nobre, Beşiktaş'ta 16 maçta 1 gol atabildi. 8 haftadır fileleri sarsamayan sambacı, "Tigana'nın bu oyun sisteminde gol atmam çok zor" dedi.


***

Balsız Arı

Fenerbahçe'de 2.5 sezonda 47 gol atan sambacı, Kartal'da 16 haftada 1 kez fileleri sarstı. Nobre, oyun sisteminden yakındı.

8 haftadır suskun
Beşiktaş'ta Mert Nobre tartışılıyor. Alex'li F.Bahçe'de 2.5 sezonda 47 gole imza atan Nobre'nin Kartal'daki suskunluğu eleştirileri de beraberinde getirdi. Siyah-beyazlı forma ile ligde tek golünü K. Erciyes'e atan ve 8 haftadır fileleri sarsamayan sambacının bir türlü patlama yapamaması tepki alırken, Nobre sistemden
Click the image to open in full size.
dert yandı.

İkinci yarı izleyin

"Futbol takım oyunu. Herhalde en çok gol atmayı ben isterim. Ama bu her zaman mümkün olmuyor" diyen tecrübeli golcü, "Bu takımın yapısı ve oyun sistemiyle de alakalı. Genel olarak son vuruşlarda uyum problemi yaşıyoruz" savunmasını yaptı. Nobre, "Arayı iyi değerlendirip 2. yarıda bambaşka bir Nobre izlettireceğim" dedi.

Kaynak : fotomaç
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

"İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..."

Deniz GEZMİŞ
onurozgen Ofline   Alıntı ile Cevapla