Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2006, 11:17   #1
AyTeK54
Forumun Basketçisi
 
AyTeK54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Seba'dan Demirören'e kongre nasihatı

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba ve başkan Yıldırım Demirören dün Sheraton Oteli’nde siyah beyazlı takımın eski yöneticisi Latif Ayaz’ın oğlu Fatih Ayaz ile Meral Akbulut’un nikah töreninde bir araya geldi.
Click the image to open in full size.
Beşiktaş Onursal Başkanı, "Herkes konuşur. Önemli olan kulüp için elini taşın altına sokacak ve hizmet edecek yöneticiler topluluğunu bir araya getirmek" dedi.

Kongre üyesi Hikmet Çetin, Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün, Sanayi Odası Başkanı Zafer Kaya Çağlayan'ın da Seba ve Demirören ile şahitlik yaptığı nikahta Beşiktaş konuşuldu.

Seba, Demirören'e 2007'deki kongre için önemli uyarılarda bulunurken "Herkes konuşur, eleştirir. Önemli olan kulüp için elini taşın altına sokacak ve hizmet edecek yöneticiler topluluğunu bir araya getirmek. Kulübe kimseye muhtaç olmadan ayakta kalabilecek sistemi oturtmanızı bekliyorum" dedi. Demirören de "Başkanım bıraktığınız bayrağı daha yükseğe çıkarmaya çalışıyoruz. BJK İnönü Stadı Şeref Tribünü'ndeki yeriniz hazır, sizi bekliyoruz" karşılığı verdi.
__________________
вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя...
AyTeK54 Ofline   Alıntı ile Cevapla