Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-12-2006, 22:40   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nedved: "Futbolu bırakabilirim"

İtalya İkinci Futbol Ligi Serie B'de 5 maç müsabakalardan men cezası alan Juventus'un Çek yıldızı Pavel Nedved, kararın siyasi olduğunu iddia ederek futbolu bırakabileceğini söyledi.

Juventus'un Cenova'yla 1-1 berabere kaldığı lig maçında kırmızı kart gören ardından da İtalya Profesyonel Futbol Ligi Disiplin Kurulu tarafından 5 maç ceza alan Juventus'un orta saha oyuncusu Pavel Nedved, cezayı kabul edilemez olarak tanımladı.
Nedved, menajeri aracılığıyla yaptığı açıklamada, disiplin kurulunu eleştirerek futbolu bırakma tehdidinde bulundu. Nedved, menajeri aracılığıyla Gazetta dello Sport Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Dünya Kupası finalinde rakibine kafa atan Zidane 3 maç ceza alıyor, fakat ben 5 maç ceza alacak ne yaptım ki? Eğer bu siyasi bir kararsa, futbolu bırakacağım" dedi.
Cezanın ardından Juventus Kulübü, kararı aşırı bulduklarını ve temyize gideceklerini duyurmuştu.

Şike ve bahis skandallarının ardından mahkeme kararıyla ikinci lige düşürülen Juventus, birçok puanı silinmesine rağmen Serie B'de 10 galibiyet ve 4 beraberlikle yenilgisiz olarak lider Napoli'nin 1 puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor.
İtalyan basınında, Juventus'ta kaptan Alessandro Del Piero ve Fransız golcü David Trezeguet'nin sakatlıklarının ardından Nedved'in de uzun süreli bir ceza almasının birinci lige çıkma mücadelesi veren Juventus için zor olacağı yorumları yapılıyor

iha
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla