Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2006, 16:49   #1
disappear
Kıdemli Kartal
 
disappear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Turgay Ciner reste rest çekti

Turgay Ciner reste rest çekti
Cihan Oskay bu gece Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına çıkacak. Perde arkasında ise ilginç gelişmeler yaşandı;
Önceki gün Cihan Oskay'ın yaptığı açıklamaların Habertürk kanalında yayınlanan Şeref Tribünü'nde sansüre uğramasının ardından bu programın yapımcısı Tuğrul Yenidoğan ve ekibi programı protesto ederek stüdyoyu terk etmişti. Fenerbahçe İletişimden sorumlu Asbaşkanı Ali Koç'un reklamları kesme tehditinin bu sansüre neden olduğunu belirten Beşiktaşlı taraftarlar Koç Grubu'nun ürünlerini boykot etme kararı almıştı.

Bugün ise ilginç ber gelişme oldu. Sabah medya grubunun sahibi Turgay Ciner,bu duruma el atarak Cihan Ostkay'ı canlı yayına çıkarma kararı aldı. Fatih Altaylı'ya emir veren Ciner'in Oskay'ın bu gce yayınlanacak olan Teke Tek programına çıkmasını sağladığı belirtildi. Bu gelişmenin ardından Türkiye'nin önde gelen holdinginin Sabah medya grubuna reklamları kesme tehditinde bulunduğu iddia edildi. Ancak Ciner'in bu reste reste karşılık verdiği kaydedildi. Teke Tek bu gece saat 00:30'da ATV'de yayılanacak.
disappear Ofline   Alıntı ile Cevapla