Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-12-2006, 12:49   #1
bjkemre06
 
bjkemre06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bayern Münih G14'ten ayrılıyor mu?

Bayern Münih G14'ten ayrılıyor mu?Click the image to open in full size.08 Aralık 2006 10:20


Bayern Münih sözcüsü Rummenigge'nin Avrupa'nın en zengin kulüplerini biraraya getiren G14 birliğinden ayrılabileceklerini açıklamasının ardından G14 alarma geçti.Click the image to open in full size.
Bayern Münih sözcüsü Karl-Heinz Rummenigge'nin Avrupa'nın en zengin kulüplerini birleştiren G14 birliğinden ayrılabileceklerini açıklamasının ardından G14 alarma geçti.

G14 sözcüsü David Dein, Rummenigge'nin yaptığı açıklamalardan sonra birliğin Bayrn Münih'le birbirini takip eden toplantılar yaptığını ve sorunların giderildiğini söyledi.

Dein şöyle konuştu: ''Karl-Heinz Rummenigge ile karşılıklı görüştük. Bayern Münih G14'ün en önemli üyelerindendir. Onun yaptığı yorumlar bazen yaşanılan sorunlar hakkında olmuştur. Ben aramızdaki problemleri aştığımız kanısındayım. Bayern kulübü gelecek seferki G14 zirvesine ev sahipliği yapmayı teklif etmiştir.

Rummenigge, Alman dergisi Kicker'e yaptığı açıklamada, İspanyol, İtalyan ve İngiliz kulüpleri bencil davranmakla suçlamıştı ve G14'ten ayrılma sinyali vermişti.
__________________
BEŞİKTAŞ olunmaz BEŞİKTAŞ doğulur!!!

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████
bjkemre06 Ofline   Alıntı ile Cevapla