Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2006, 00:21   #7
zibidikartal
 
zibidikartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Orman gibi kardeşcesine

20-08-2004


Biz hep siyahını yaşadık Beşiktaş'ın, beyazını başkaları paylaşsın istedik. Razıydık mutlu olsundu insanlar. Biz zaten sırtlamıştık cefasını Beşiktaş'ın.
Holigan yakıştırması yaptılar bize. "Çapulcu" dediler, "Uzaktan kumandalı kiralık" dediler. Usta kalemlerimiz vardı herşeyi bilen, herşeyin profesörü. Onlar değil miydi, sıcak yataklarında yatarken, herşeyi sabah kalktıklarında öğrenen. Sonra da olayları yaşamış gibi bize lanse eden. Beşiktaş taraftarını parçalamaya çalışmışlardı, senelerce... Ama yalnızca çalışmışlardı!!!
Raconu bize, ahkamı bize kesmişlerdi de diğerlerine gülü, dikenlerini temizleyip vermişlerdi.
Yalnız taraftartara değildi girdap içindeki dipsiz kuyular. Takıma da içten içe sataşıyorlardı. Adam 72 maçta bir kere yenilmişti de "Sistemi herkes tanıyor, bu sistem yürümez" demişlerdi.
Adamlar transfer haklarını aramışlardı da bunlar "Altılı çete" demişlerdi. Sırf usta yazıcılar değildi kan kesmiş ovalar gibi bizi içine alan.
Usta düdükler de vardı.
Fener'le oynadığımız bir Türkiye finalinde 30 metre ofsayt görmemezlikten gelinmişti de neden sonra gazetelerde özür dilenmişti kamuoyundan.
Alpay'la Hakan el ele ceza sahasına girmişlerdi de neden elinden tuttun cezası Alpay'a verilmişti. Aydınspor maçında Şifo, göğsüyle gol atmıştı da, göğüsle gol atılmaz yasası ilk ve son bizim maçta çıkmıştı.
Bir hakem çıkmıştı da "Siz atamıyorsanız, ben atarım" demişti Ankaragücülü futbolculara.
Daha neler olmuştu da Zalad ülkesine Vın Turizm Havayolları'yla kaçmıştı.
Ne usta düdükler, ne de usta kalemler. Olmadı. Başaramadınız.
Doğruya yelken açmadınız. Yanlış elinizin altındaki bir çocuktu.
Ve büyüdü.
Ve şimdi komplike ataklar, bu organize hücumlar bitti. Yeni sistemler üretiliyor. Yeni varyasyonlar deneniyor.
Mesela Sergen'i konuşlandırıyorlar, Del Bosque'nin o sevecen göbeğine. Ve Del Bosque'yi atıyorlar taraftarın önüne.
Hiç yoktan bir loca sendromu yaratıyorlar. Ve içten yıkmaya çalışıyorlar kaleyi.
Ve Beşiktaş taraftarı;
Asla birebir döğüşlerde yenilmediniz. Hep yaşadınız, hep yaşattınız. Ve bir ORMAN gibi kardeşçesine yürüdünüz kötülüklerin üstüne.
Bu yazıyı yazan el belki çırak şimdi, belki hoyrat kokluyor mürekkebi. Ama yüreğim namus işçisi. Yüreğim ayrı seviyor Beşiktaş'ı.
zibidikartal Ofline   Alıntı ile Cevapla