Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2006, 02:03   #1
pancu38
Banned
 
pancu38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Baki Mercimek iddali konustu

Beşiktaşlı futbolcu Baki Mercimek, ligde ilk yarının son haftasında kendi[IMG]file:///C:/DOKUME%7E1/Ayhan/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]
Click the image to open in full size. sahalarında karşılaşacakları Kayserispor'u yenerek, hem üst sıralardan uzaklaşmamak hem de ilk yarıyı iyi bir şekilde kapatmak istediklerini söyledi. Siyah-beyazlı futbolcu Baki Mercimek, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki Trend Show 2007'de taraftarlarla buluştu. Burada açıklamalarda bulunan başarılı defans oyuncusu Baki Mercimek, ligde ilk yarının son haftasında karşılaşacakları Kayserispor'u yenmek istediklerini belirterek, "Ligin ilk yarısında şanssızlıklar yaşadık.
Bazı maçlarda gereksiz puan kayıpları yaşadık. Yeni bir takım olduğumuz için uyum sorunu yaşandı. Ligin ikinci yarısında daha iyi sonuçlar alacağız.
Kayserispor ile yarın kendi sahamızda önemli bir maç yapacağız. Ligde ilk yarının son maçında Kayserispor'u yenerek hem üst sıralardan uzaklaşmamak, hem de ilk yarıyı iyi bir şekilde kapatmak istiyoruz" dedi.
UEFA Kupası'nda Bayer Leverkusen ile oynayacakları maçla ilgili de değerlendirmede bulunan Baki Mercimek, "Bayer Leverkusen karşısında alacağımız beraberlik gruptan çıkmamıza yetiyor. Ancak biz Bayer Leverkusen'i yenerek, UEFA'da yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.


Kaynak: İHA
__________________
Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız......

pancu38 Ofline   Alıntı ile Cevapla