Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2006, 02:13   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Yıldıray'ın Mutluluğu..!!!

Bundesliga takımlarından Hertha BSC Berlin'de oynayan milli futbolcu Yıldıray Baştürk, tekrar yeşil sahalara dönmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi


Sakatlığı nedeniyle yaklaşık bir aydan bu yana yeşil sahalardan uzak kalan ve dün Werder Bremen karşısında karşılaşmanın 63. dakikasında oyuna dahil olan Yıldıray, Berliner Kurier gazetesine yaptığı açıklamada, tekrar oynamaya başlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, ''Önemli olan sakatlıktan sonra acısız oynamam. Leverkusen'e karşı gelecek hafta 90 dakika forma giyebilirim'' dedi.

VAN MARWİJK SEZON SONUNDA GÖREVİNDEN AYRILACAK
Öte yandan, Borussia Dortmund'un teknik direktörü Bert van Marwijk'in sozon sonunda görevinden ayrılacağı belirtildi.

Borussia Dortmund'un internet sayfasından yapılan açıklamada, Van Marwijk'in 30 Haziran 2007 tarihinde görevinden ayrılacağı bildirildi.

Borussia Dortmund Yönetim Kurulu üyesi Hans-Joachim Watzke, açıklamayı 17 Aralıkta yapmak istediklerini, ancak bir gazetede çıkan haberden dolayı bu açıklamayı şimdiden yapmak zorunda kaldıklarını belirtti.

Watzke, Marwijk'in yerine kiminle anlaştıkları konusunda bir açıklama yapmadı.

Milli futbolcu Nuri Şahin'in de forma giydiği Borussia Dortmund'da 2004 yılından bu yana görev yapan Van Marwijk'in sözleşmesi 2008 yılının Haziran ayına dek sürüyordu
kaynak http://www.ajansspor.com/haber/161597
  Alıntı ile Cevapla