Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2006, 15:19   #1
pancu38
Banned
 
pancu38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Inter'in Messi ısrarı

İtalyan ekibinin, Barcelona’nın Arjantinli genç yıldızını kadrosuna katmak için geniş çaplı bir transfer harekâtı başlattığı ifade edildi.Click the image to open in full size.

Moratti’nin gözdesi
Sezon başında İbrahimovic, Vieira, Crespo, Grosso gibi yıldızları kadrosuna katan Inter’in gözü doymuyor... Mavi-Siyahlılar’ın Barcelona ile yıldızı parlayan Lionel Messi’yi renklerine bağlamak için düğmeye bastığı ifade edildi. Özellikle Başkan Massimo Moratti’nin Arjantinli süperstara kişisel bir hayranlık duyduğu ve transferin bitirilmesi amacıyla tüm imkanları seferber ettiği kaydedildi. Barça’nın ise genç yıldızı kaybetmemek için önlem alacağı bildirildi.
Babası yalanladı
Tüm bu transfer haberleri üzerine konuşan genç yıldızın babası Jorge Messi ise Inter ile görüştüğü şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Baba Messi, “Benim Interli bir yönetici ile buluştuğum şeklindeki haberler gerçek dışı. Bu tür söylentiler rahatsızlık verici. Biz Barcelona kulübünün arkasından iş çevirecek insanlar değiliz. Zaten kulüple kontratını uzatacağız, oğlum da daha uzun yıllar Barça forması giymeyi arzuluyor” açıklamasında bulundu.


09.12.2006 Click the image to open in full size.
Kaynak : Fanatik
__________________
Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız......

pancu38 Ofline   Alıntı ile Cevapla