Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2006, 15:20   #1
FuLL_MaNiAc
 
FuLL_MaNiAc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Kartal'ın biyonik adamları!

Siyah beyazlıların kondisyoneri Stephan, kaptan İbrahim Üzülmez ve Nobre’nin takım arkadaşlarından çok koştuklarını ve maçlarda tükenmek bilmeyen bir enerjiye sahip olduklarını söyledi.
Click the image to open in full size.

Beşiktaş kondisyoneri Guy Stephan ve kulüp doktoru Ayhan Optur yapılan analiz ve istatistiklerde kaptan İbrahim Üzülmez ve Mert Nobre'nin 90 dakika boyunca sahada en çok koşan futbolcular arasında zirvede yer aldıklarını söyledi. Stephan özellikle kaptan İbrahim Üzülmez'in olağanüstü bir nefese sahip olduğunu belirterek, "Bir futbolcunun iki maçta harcadığı eforu İbrahim Üzülmez bir maçta sarfediyor. İbrahim Üzülmez takımdaki en genç oyuncudan daha çok koşuyor. Kendisi ile gurur duyuyoruz" dedi.

Gerçek bir profesyonel
İbrahim Üzülmez'in yüksek tempodaki başarısının yaşı ile ilgili olmadığını kaydeden Stephan ise şunları söyledi: "İbrahim Üzülmez gerçek bir profesyonel gibi yaşıyor. Kondisyon testlerinde inanılmaz sonuçlar alıyor. Geçen yıl çok eleştirilmişti. Geldiğimiz günden bu yana antrenmanlarda ve maçlarda görevini en iyi şekilde yaptığına şahit oluyoruz. İbrahim Üzülmez'i herkes örnek almalı."

F.Bahçe'de oynarken sadece orta alan ve forvette görev yapan Nobre'nin Beşiktaş'ta önemli sorumluluk üstlendiğini kaydeden Stephan, menajer Ali Gültiken'e verdiği raporda şöyle dedi: "Nobre de takımda İbrahim Üzülmez ile yarış yapıyor. Sahada koşmadık ve basmadık yer bırakmıyor. Bir forvette olması gereken özelliklerin dışında takıma yarar sağlayacak işler yapıyor. Beşiktaş'ın önemli yıldızlarından biri. Nobre'nin fizik ve kondisyonundan memnunuz."

__________________
α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι !

вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!...
ѕυѕαяѕα çαтışмα!,
кσηυşuяѕα ѕαναş,
уαzαяѕα ∂єѕтαη,
ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!..

BEŞİKTAŞK

FuLL_MaNiAc Ofline   Alıntı ile Cevapla