Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2006, 16:40   #1
pancu38
Banned
 
pancu38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Runje kalesinde devleşiyor

Sezon başından beri yediği hatalı gollerle çok eleştirilen Beşiktaş'ın Hırvat kalecisi Vedran Runje, bu sezonun ilk yarısında geçen sezonun ilk yarısına göre takımının daha az gol yemesini sağladı. Beşiktaş, çoğunlukla Kolombiyalı kaleci Oscar Cordoba'nın görev aldığı geçen sezonda ilk devrede 17 maçta 19 golü kalesinde görürken, zaman zaman gönderilmesi gündeme gelen Runje'nin kalede olduğu bu sezon ise 17 maçta 16 gol yedi.
Siyah-beyazlı takım yine geçen yılın ilk bölümünde 4 kez rakiplere kalesini kapatırken, bu sezon Runje ile 6 kez sahadan gol yemeden ayrıldı.
Teknik direktör Jean Tigana, yediği hatalı goller sonrası eleştiri toplayan Runje'ye ilk yarıdaki bütün maçlarda görev vererek, Hırvat kaleciye olan güvenini de gösterdi.
Murat Şahin ve Ramazan kaleyi unuttu
Click the image to open in full size.
Runje, bu sezon ligde ve UEFA Kupası'nda bütün maçlarda forma giyerken, yedek kaleciler Murat Şahin ve Ramazan'a adeta kaleyi unutturdu. Ligde 17 maçta siyah-beyazlı takımın kalesini koruyan Hırvat file bekçisi, UEFA Kupası'nda da takımının 5 karşılaşmasında forma giydi.
Yedek kalecilerden Ramazan, bu sezon hiçbir resmi maçta görev almazken, diğer yedek kaleci Murat Şahin ise sadece Türkiye Kupası'nda Bucaspor ile yapılan maçta görev aldı.



Kaynak: AA
__________________
Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız......

pancu38 Ofline   Alıntı ile Cevapla