Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2006, 15:39   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş Udine karşısına çıkıyor

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, ULEB Cup B Grubu'nda, yarın İtalya'nın Snaidero Udine takımıyla önemli bir karşılaşmaya çıkacak.
BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde yapılacak karşılaşmanın saat 19.00'da başlayacağı açıklandı.
ULEB Cup'ta gruptan çıkmak için mücadele eden siyah-beyazlı ekip, karşılaşmayı kazandığı takdirde önemli bir avantaj elde edecek. İç sahada oynadığı 3 maçın ikisini kazanan bir maçta ise mağlup olan Beşiktaş Cola Turka, Akatlar'da attığı 213 sayıya karşılık potasında 210 sayı gördü.
Beşiktaş Cola Turka, İtalya'da 82-73 mağlup olduğu rakibini rövanşta mağlup ettiği takdirde puanını 10'a yükseltecek. Şu ana kadar oynadığı 6 maçtan 3 galibiyet, 3 de mağlubiyet alan Snaidero Udine, 9 puanla B grubunun 4. sırasında yer alıyor. İtalya temsilcisi, şu ana kadar oynadığı 2 dış saha maçında yenildi.
ULEB Cup B Grubu'nda 7. haftaya girilirken, bir mağlubiyeti bulunan FMP Zeleznik 11 puanla lider, Strasbourg 10 puanla ikinci, 9 puana sahip iki takımdan Ventspils üçüncü, Snaidero Udine dördüncü sırada yer alıyor. 8 puanı bulunan Beşiktaş Cola Turka'nın, puan cetvelinde beşinci sırayı aldığı B grubunun sonunda ise 7 puan toplayan Anwil Wloclavek bulunuyor.
B Grubu'nda yarın akşam oynanacak maçların programı ise şöyle:
Beşiktaş Cola Turka-Snaidero Udine
Strasbourg-Anwil Wloclavek
FMP Zeleznik-Ventspils
-ŞENOL DEMİRAĞ'DAN TARAFTARLARA ÇAĞRI-
Beşiktaş Cola Turka Basketbol Şube Kaptanı Şenol Demirağ, siyah-beyazlı taraftarları Snaidero Udine maçına davet etti.

Demirağ, bu karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, ''Taraftarlarımızı her zamanki gibi yanımızda görmek istiyoruz. Yarın onların bize vereceği müthiş destekle sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz'' diye konuştu.


11.12.2006 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla