Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2006, 04:03   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Emre'li Newcastle Tugay'ı Üzdü..!!!

Premier League'de forma giyen temsilcilerimizi karşı karşıya getiren maçta gülen taraf Emre'li Newcastle United oldu..Tugay Kerimoğlu'nun takımı Blackburn Rovers'a konuk olan Newcastle, rakibini 3-1'le geçerken, Emre Belözoğlu sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı..


Blackburn R-Newcastle U.:1-3
Nijeryalı Martins 31’de konuk ekibi öne geçirdi, 4 dakika sonra Taylor farkı ikiye taşıdı. 41. dakikada Henchoz’un kırmızı kart görmesiyle Blackburn 10 kişi kaldı. 47’de Pedersen ev sahibini umutlandırdı ama perdeyi kapayan 89. dakikada Newcastlelı Martins oldu.

Temsilcilerimizden Emre Belözoğlu karşılaşmanın 53. dakikasında dizinden sakatlanarak oyundan çıktı. Son dakikaya bir farklı geride giren evsahibinde kaleci Friedel korner atışı için ileri çıkınca, topu kapan Nijeryalı Martins uzun mesafe sürdü ve boş kaleye yolladı.

Liverpool-Fulham:4-0
Karşılaşmanın 53. dakikasında penaltı kaçıran kaptan Gerrard bir dakika sonra takımını öne geçirdi. Carragher 61’de L.verpool taraftarını rahatlattı. 5 dakika sonra da İspanyol Garcia farkı üçe taşıdı.Gonzalez son dakikada skoru belirleyen golü kaydetti.

Middlesbrough-Wigan Athletic:1-1
Wigan 24. dakikada Camara’nın penaltısıyla öne geçti. 68’de Yakubu skora dengeyi ve taraflara birer puanı getiren golü kaydetti.

Portsmouth-Everton:2-0
Portsmouth hızlı başladı, erken durdu. Taylor 14. dakikada evsahibini öne geçirdi. Tecrübeli Kanu 27’de farkı ikiye taşıdı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Portsmouth üç puanı 2 golle aldı.

Tottenham H.-Charlton Athletic:5-1
Londra’da Tottenham fırtınası. Bulgar Berbatov 30. dakikada gol perdesini araladı. Tainio 3 dakika sonra farkı ikiye çıkardı. Konuk ekip 42’de Dawson’ın kendi kalesine attığı golle umutlandı. Malbranque 55. dakikada Londralıları rahatlatan isimdi. 63’te Defoe farkı getirdi. Perdeyi açan Berbatov 66’da skoru belirledi.

Watford-Reading:0-0
Sezonun flaş ekiplerinden Reading, Watford deplasmanında suskundu. Tarafların gol girişimleri sonuç vermeyince karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi.
kaynak http://www.ajansspor.com/haber/162241
  Alıntı ile Cevapla