Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2006, 23:03   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Juventus'un Robinho aşkı..!!!

Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Robinho, İtalya spor gündeminin en çok konuşulan ismi oldu.
Roma'da yayınlanan ünlü spor gazetesi Corriere Dello Sport Stadio'da çıkan habere göre, Juventus Kulübü'nün Brezilyalı yıldızı gelecek sezonda takıma dahil edeceği ve bunun için gerekli altyapıyı hazırladığı iddia edildi. Gazeteye yansıyan haberde, Torino kulübünün Real Madrid'e resmi teklifte bulunduğu ve bu futbolcunun transferi için ilk adımı atmış olduğu açıklandı.
Öte yandan Juventus yönetiminin, bu transferi gerçekleştirmek ve pazarlıklarda bulunmak için Madrid kulübünden randevu istediği gelen bilgiler arasında. Real Madrid'in, Arjantin'in River Plate takımından transferini büyük oranda sonuca bağladığı Gonzalo Higuain'in takıma gelmesiyle beraber forvet hattında bir futbolcunun daha yer alışının, Juventus'un Robinho transferini gerçekleştirmesini kolaylaştıracağı belirtildi.
Bu arada, konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Robinho, "Real Madrid'de olmaktan duyduğum mutluluğu her fırsatta dile getiriyorum. Burada olmak benim için büyük bir şanstır. Fakat İtalya'da futbol hayatıma devam etmek de benim için kariyerimde önemli bir nokta olacaktır. Zaten İtalya'da futbol oynama hevesimin olduğunu da itiraf etmeliyim. Umarım bu transfer olayı bütün tarafları da tatmin edecek şekilde sonuçlanır" dedi.


13.12.2006 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
  Alıntı ile Cevapla