Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2006, 20:22   #1
KARAKARTAL89
 
KARAKARTAL89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Angry Tigana ile yola devam

Sezon başı UEFA kupasında en az çeyrek finali hedefleyerek yola çıkan Beşiktaş'ta tüm hesaplar gruptan çıkılması üzerine yapılmıştı. Bayer Leverkusen'i eleyerek Avrupa'da yola devam edeceğini düşünen siyah beyazlılar transfer çalışmalarına da hız vermişti.

Süper Lig'te ilk yarının sona ermesinin ardından 4 yeni oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Jean Tigana alınan bu sonuç karşısında kararını değiştirmik zorunda kaldı. 1 sağ, 1 sol olmak üzere iki kanat oyuncusunun yanı sıra ön libero ve defansa takviye yapmayı düşünen Fransız teknik adamın alınan bu sonuç üzerine yönetime sadece bir defans ve bir de kanat oyuncusu isteyeceği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ JEAN TİGANA İLE YOLA DEVAM EDECEK

Siyah beyazlı takımın UEFA kupasından elenmesi sonrası Tigana ile sezon sonuna kadar devam etme kararından dönmeyen Beşiktaş'ta, camiasının Fransız teknik adam konusunda yaşadığı ayrılıklar devam ediyor. Camianın önde gelen bazı isimleri Tigana'nın dün akşam takımı yanlış bir sistemle ve hatalı oyuncu tercihleriyle sahaya sürdüğünü savnurken, başkan Yıldırım Demirören'in Tigana'ya olan desteği sürüyor. Siyah beyazlı yönetimin genel görüşü ise şuanda yapılacak teknik adam değişikliğinin takıma hiç bir fayda sağlamayacağı, Süper Lig'te ve Fortis Türkiye Kupasında yola emin adımlarla devam etmek için Fransız çalıştırıcıyla yola devam edilmesi yönünde olduğu öğrenildi. Bu arada Beşiktaşlı futbolcular UEFA kupasında gruplardan çıkılması halinde kazanacakları kırkbeşerbin dolarlık primleri kaybettiler. Ayrıca siyah beyazlı yönetimin alınan bu sonuç karşısında futbolculara herhagi bir ceza vermeyi düşünmedikleri öğrenildi.

MAÇIN ADAMI RİCARDİNHO...

Öte yandan UEFA resmi sitesi Bayer Leverkusen - Beşiktaş karşılaşmasında, maçın adamını Ricardinho olarak belirledi. Sitede konu ile yer alan açıklamada Brezilyalı futbolcunun takımına olan katkısı ve son dakikalarda attığı gol sebebiyle böyle bir tercih yapıldığı belirtildi. Buarada dünki maçta gösterdikleri performansla beğeni toplayan Ruhje ve Serdar ise siyah beyazlı taraftarları biraz olsun mutlu etti. Her iki oyuncunun da yaptığı kritik müdahaleler karşılaşmanın son dakikalara kadar denk bir şekilde gitmesine neden oldu.

2006'NIN SON DİVAN KURULU TOPLANTISI YARIN YAPILIYOR

Buaradan siyah beyazlı takım pazar akşamı Fortis Türkiye kupasında karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına bugün yapacağı antrenman ile başlayacak. Ayrıca Beşiktaş'ta bir başka gündem ise yarın yapılacak olan Divan Kurulu'nun 2006 yılı 4. olağan toplantısı oldu. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılacak toplantı saat 10.45'te başlayacak. Toplantıda, Divan Başkanlık Kurulu faaliyetleri ve Denetleme Kurulu raporunun okunmasının ardından, kulüp yönetim kurulu çalışmaları hakkında bilgi verilecek. Raporların görüşülmesinden sonra, 2007 Ocak ayı Genel Kurulu'nda seçilecek organların aday listelerinin tespiti yapılacak.


(DHA)
KARAKARTAL89 Ofline   Alıntı ile Cevapla