Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2006, 08:52   #1
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Transfer rafa kalktı

Transfer rafa kalktı Click the image to open in full size.Avrupa’daki hayal kırıklığı üzerine Beşiktaş Yönetimi transfere el koydu. Türkiye Kupası maçlarından sonra politika belirleyecek olan Siyah-Beyazlılar büyük olasılıkla kadroya takviye yapmayacak. 16.12.2006Kupa maçları geçsin de...’
Daha önce teknik direktör Jean Tigana ile bir görüşme yapan ve “UEFA’da devam edersek 4 oyuncu, elenirsek 2 futbolcuyla kadromuzu güçlendireceğiz” diyen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, fikir değiştirdi. Siyah-Beyazlı Yönetim, Fortis Türkiye Kupası’nda oynanacak Çaykur Rizespor ile Gençlerbirliği karşılaşmaları sonrasında transferdeki son kararını verecek. Ancak büyük bir olasılıkla yola eldeki futbolcularla devam edilmesi bekleniyor.

Kongre öncesi telaşı
Yönetimin büyük bölümünün ocak ayında gerçekleşecek kongreyi düşünerek, “Fazladan ekonomik yükün altına girmeye gerek yok. Avrupa’da da mücadele etmeyeceğiz. Sakatlar iyileştikten sonra bu takım Süper Ligi götürür” fikrinde birleştiği öğrenildi. Siyah-Beyazlılar, Kayserisporlu Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal, Anderlechtli Serhat Akın, Fenerbahçeli Serkan Balcı, Sivassporlu Servet Çetin ve Gaziantepli Bekir İrtegün ile ciddi şekilde ilgileniyordu.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
  Alıntı ile Cevapla