Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2006, 12:24   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Borç Açıklandı

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen toplantıya Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu, genel sekreter Kenan Öner, yöneticiler İlhan Durusoy, Süleyman Eren ve Sinan Vardar ile Divan Kurulu üyeleri katıldı.

Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören ise özel işleri nedeniyle Cezayir'de bulunduğu için toplantıda yer alamadı. Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, yaptığı açılış konuşmasında, Beşiktaş'ın artık seçim sürecine girdiğini ifade ederek, ''Görünen o ki, seçime tek adayla girilecek. Hepimizin bundan sonraki süreçte omuz omuza, birlik beraberlik içinde seçim sürecini geçirmemiz gerekiyor'' dedi.

BORÇ 139 MİLYON 423 BİN YTL
Beşiktaş Kulübü Denetleme Kurulu Başkanı Dursun Arıkboğa, siyah-beyazlı kulübün toplam borcunun 139 milyon 423 bin YTL olduğunu açıkladı. Arıkboğa, toplam borç içinde, derneğin borcunun 39 milyon 550 bin YTL olduğunu, anonim şirketin borcunun ise 99 milyon 873 bin YTL olduğunu ifade etti. Bu arada Arıkboğa, siyah-beyazlı kulübün, başkan Yıldırım Demirören'e de 32 milyon 669 bin YTL borcunun bulunduğu kaydetti.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla