Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2006, 01:36   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Arjantin'de şampiyon Estudiantes..!!!

Arjantin Ligi'nde şampiyon Juan Pablo Veron'un da formasını giydiği Estudiantes oldu.. Apertura'da Boca Juniors ile birlikte ligi 19 maçta topladığı 44 puanla bitiren Estudiantes, rakibiyle yapıtığı play-off maçını 2-1 kazanarak 23 yıl sonra ilk kez mutlu sona ulaştı..


Ard arda 3. şampiyonluğuna ulaşmak isteyen Boca Juniors, 40. dakikada golcüsü Martin Palermo ile öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda sonucu korumak isteyen Boca, Jose Sosa'nın golüne engel olamadı ve Estudiantes 65. dakikada skora dengeyi getirdi. Dakikalar 81'i gösterdiğinde ise sahneye çıkan golcü Mariano Pavone attığı kafa golüyle Estudiantes'i şampiyonluğa taşıdı: 2-1

39. dakikada Bocalı forvet Pablo Ledesma ve Estudiantes'in savunma oyuncusu Pablo Alvarez birbirlerine tekme atınca kırmızı kart gördü ve her iki takımda karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.

Temmuz ayında kariyerine başladığı Estudiantes'e geri dönen Veron, şampiyonlukta büyük pay sahibi olurken, Diego Simeone de teknik direktörlük kariyerinde 1 yıldan daha kısa bir sürede şampiyonluğa ulaştı.

kaynak http://www.ajansspor.com/haber/162683
  Alıntı ile Cevapla