Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2006, 06:07   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Emre ve Tugay kayıpsız!

Premier League'de 18. hafta mücadeleleri bugün oynanan karşılaşmalar ile devam etti. Temsilcilerimizin takımları Newcastle United ve Blackburn Rovers haftayı 3 puanla kapattılar.
Günün açılış maçında Liverpool deplasmanda Charlton'u 3-0 mağlup edip çıkışını sürdürürken, evinde Portsmouth'u konuk eden Arsenal 2-0 geriye düştüğü müsabakada beraberliği güçlükle de olsa kurtardı ve sahadan 2-2'lik eşitlik ile ayrıldı ve ligde 3.lükteki yerini Liverpool'a bıraktı.
Emre yine sakatlandı ve çıktı!
St. James Park'da 50 bin kişi önünde Watford'u konuk eden temsilcimiz Emre Belözoğlu'nun takımı Newcastle United'ı ipten alan isim yine Obafemi Martins'di.
Martins 49 ve 85. dakikalarda attığı goller ile takımına galibiyeti getirdi ve Newcastle United'ın son haftalardaki çıkışını sürdürmesini sağladı.

Bu karşılaşmada Emre 68. dakikada sakatlanarak yerini Damien Duff'a bıraktı. Emre'nin durumu daha sonra belli olacak.
Tugaylı Rovers geriden geldi!
Premier League'deki bir diğer temsilcimiz emektar futbolcumuz Tugay Kerimoğlu'nun takımı Blackburn Rovers ise bu hafta Reading'e konuk oldu. Devrenin bitimine 5 dakika kala James Harper'ın golüyle geriye düşen Rovers eşitliği 64. dakikada Mc Carthy'nin golüyle yakaladı.

84. dakikada Rovers'da D.Bentley sahneye çıktı ve temsilcimizin ekibine galibiyeti getiren golü kayetti. Tugaylı Rovers deplasmanda Reading'i 2-1 mağlup etti.
Premier League'de sonuçlar:
Arsenal 2-2 Portsmouth
Aston Villa 0-1 Bolton
Charlton 0-3 Liverpool
N.Castle
2-1 Watford
Reading 1-2 Blackburn
Wigan 0-1 Sheffield

16.12.2006 Click the image to open in full size.
Kaynak : SuperSpor.com
  Alıntı ile Cevapla