Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2006, 10:56   #1
odin
B J K
 
odin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Korsan windowslar IE7 ile bozulacak

Yeni çıkan Explorer 7'yi indirmek için için acele etmeyin. Çünkü Microsoft'un bir sürprizi var.

Uzun bekleyiş sona erdi ve Microsoft, sonunda Internet Explorer 7’yi piyasaya sürdü. Bu programı indirmek için acele etmeyin. Çünkü yazılım devi Microsoft, kopyacılara tuzak hazırladı. Tuzak kimsenin farkedemeyeceği bir şekilde oluşturuldu. Microsoft piyasaya sürdüğü Internet Explorer 7 Web tarayıcısının son sürümüne yerleştirdiği sistem kopyacıları gafil avlıyor.

İnternet Explorer 7'yi yüklemeye çalışanları bekleyen kötü sürpriz Windos sisteminin çökmesi oluyor. Kopya Windows işletim sistemi kullananların bilgisayarlarına indirilmek istenen Explorer'ın içine yerleştirilen sistem kopyayı algılıyor ve otomamik olarak bilgisayarı ve Windows'u çökertiyor

İŞTE YENİ EXPLORER'İN ÖZELLİKLERİ

IE 7 ile beraber gelen güvenlik güncellemeleri arasında Internet dolandırıcılığına karşı geliştirilen “anti-phishing” özelliği ve geliştirilmiş ActiveX kontrolleri başı çekiyor. HTML 4.01 ve CSS 2 yeni Web standartlarını destekleyen tarayıcı, uzun süredir beklenen sekmeli (tabbed) tarama fonksiyonu ve daha çok haber sitelerinde kullanılan RSS hızlı bilgilendirme özelliğini destekliyor.

IE 7’nin şimdilik sadece İngilizce sürümü kullanıcılara sunuldu. Arapça, Fince, Fransızca, Almanca ve Japonca sürümlerinin önümüzdeki iki hafta içinde kullanımda olacağı belirtiliyor. IE 7 ayrıca şu an için sadece Windows XP SP2, Windows XP Professional x64 Edition ya da Windows Server 2003 SP1 işletim sistemlerinde çalışıyor.
odin Ofline   Alıntı ile Cevapla