Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2006, 14:04   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gago'nun Fiyatı Belli Oldu

Click the image to open in full size.
Boca Juniors Başkanı Mauricio Macri, orta saha oyuncusu Fernando Gago'nun Real Madrid'e satışını görüşmek için Madrid'e geldi ve futbolcusu için Galacticos'dan tam 20 milyon Euro istedi. Real Madrid'in eski yıldızlarından Fernando Redondo'ya benzetilen Gago, geride kalan sezonda Boca takımının kilit ismi oldu..

REAL MADRID'IN 20 MİLYON EURO ÖDEMESİ LAZIM
Pazar günü İspanyol medyasına açıklama yapan Boca Juniors Başkanı Mauricio Macri, "Real Madrid ile her konuyu en ince ayrıntısına kadar konuştuk. Yani artık Gago transferini tamamlayabiliriz" dedi ve başkanın Real Madrid'den orta saha oyuncusu için 20 milyon Euro istediği belirtildi.

Boca Juniors Başkanı Mauricio Macri daha önce yaptığı açıklamada, "Transfere hazır değilseniz beni boşuna Madrid'e kadar çağırmayın" demişti.

Mauricio Macri pazar günü yaptığı açıklamanın devamında, "Real Madrid televizyon anlaşmalarında bizden 40 kat daha fazla kazanıyor. Real Madrid'in yıllık geliri de Arjantin takımları ile kıyaslandığından en az 15 kat daha fazla bu durumda bizim de bir futbolcu için 20 milyon Euro istememiz çok normal" dedi.

Geride kalan perşembe günü Boca'nın ezeli rakibi River Plate'de Arjantinli golcü Gonzalo Higuain'i renklerine bağlayan Real Madrid, Higuain transferinin ardından yaptığı açıklamada Gago transferinin de takımın gelecek planlarında çok önemli bir yer tuttuğunu belirmişti.

Teknik direktör Fabio Capello konuyla ilgili açıklamasında "Biz Gago'yu istiyoruz. O bizim için önemli bir tansfer olacak. Çok iyi oyuncularımız var ama bu transferlere devam ederek daha da kuvvetlenmek istiyoruz" dedi.

1994-2000 yıllarında Real Madrid forması giyen Arjantinli orta saha oyuncusu Fernando Redondo'ya benzetilen 20 yaşındaki Gago, geride kalan yılda Boca takımının en önemli isimlerinin başında geldi.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla