Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2006, 16:29   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
NBA'da Yumruklar Konuştu(Videolu)

Click the image to open in full size.
New York Knicks - Denver Nuggets maçı oyuncuların yumruk yumruğa kavgasına sahne oldu.
17 Aralık 2006 13:31
Uzun zamandır parkeler üzerinde böyle kavga görülmedi. Fenerbahçe Ülker ile Efes Pilsen'in maçındaki Mirsad Türkcan Marcus Haislip'in yumruklaşması gölgede kaldı. New York Knicks ile Denver Nuggets'ın karşılaşmasında Medison Square Garden ringe döndü. Sert bir faulle başlayan olaylarda 10 oyuncu sahadan atıldı!

Videoyu izlemek için tıklayın!


Nuggets'ın Knicks'i 123-100 yendiği maçın sonlarına doğru Knicks'in ''Çaylak'' guardı Mardy Smith'in, Nuggets'ın skorer guard'ı JR Smith'e turnike atarken boynuna sarılıp yere fırtlatmasıyla ortalık karıştı. Son periyota 10 sayı geride girdikten sonra fark yemeye başlayınca sinirleri bozulan Knicksliler, sertliği arttırmıştı ama bu hareket kavgayı başlattı. Önce 2 oyuncu birbirine horozlandı, Nate Robinson da gelip Smith'i itince yumruklar konuştu.

Jeffries'in boğazına sarıldığı Nuggets'ın yıldızı Carmelo Anthony'nin Knicks'in 1.78'lik gurad Nate Robinson'a attığı yumruk ise uzun süre unutulmayacak. Smith, yediği yumruktan sonra cevap vermeye zaman bulamadan üzerine uçan Smith'in darbesiyle pota arkasındaki seyircilerin arasına yuvarlandı ve ikili birbirine kıyasıya vurdu. Sonra Carmelo Anthony bu kez Jared Jeffries'e vurunca kovalamaca başladı.

Kavga ayrıldıktan sonra da oyuncuların birbirlerine tehditleri devam etti.

1980'lerdeki kavgaları aratmayan olayın sonunda Knicks'ten Mardy Collins, Channing Frye, Jared Jeffries, David Lee ve Nate Robinson; Nuggets'tan Carmelo Anthony, Andre Miller, Eduardo Najera, JR Smith, Marcus Camby sahadan atıldı. Oyunculara büyük ceza gelmesi bekleniyor.

Karşılaşma sonrası Knicks guardı Nate Robinson, ''Bizimle dalga geçmeye başlamışlardı, buna izin veremezdik, faulden sonra ortalık bir anda karıştı'' diye konuştu.

Atılana kadar Carmelo Anthony 34 sayı atarken; Knicks'te guard Stephon Marbury 31 sayı, 8 asistle oynadı.

Star
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla