Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2006, 20:50   #1
MeTaLliCaBeneR
Banned
 
MeTaLliCaBeneR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş camiası ayaklandı

Beşiktaş camiası ayaklandı

Beşiktaş camiası Bursaspor'un 2003-2004 sezonunda Beşiktaş'ın şike yaptığını belirten açıklarlamalarına sert tepki göstermeye hazırlanıyor
Click the image to open in full size.
Bursaspor'un Beşiktaş'ı şike ile itham etmesi siyah-beyazlı camiayı ayağa kaldırdı. Bursalılar'ın şikeyi örtbas etmekle suçladığı Ulusoy ve federasyon yönetim kurulu üyeleri, görevi ihmal gerekçesiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na ifade vereceğinin açıklanması Beşiktaş camiasının tepkisini çekti.

Bursaspor eski yöneticisi Lemi Keskin ve kongre üyesi Gökhan Celbiş'in başvurusu üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy ve 14 yönetim kurulu üyesinin ifadelerini isteyecek. 2003-2004 sezonunda Rize-A.Sebat, Beşiktaş-A.Sebat ve Rize-Beşiktaş maçlarında yaşananlarla Bursaspor'un küme düştüğünü söyleyen Keskin, "Sebat Rize'de kazanırken ev sahibinin hocası Yılmaz Vural takımına 'Siz satılmışsınız' diyerek stadı terk etti. Bir hafta sonra Sebat İstanbul'da penaltı bile kaçıran Beşiktaş'ı yenerken Sergen takım arkadaşlarına sahada 'Gitme, koşma' gibi telkinlerde bulundu. Rize'nin Beşiktaş'ı yendiği maç da son darbeydi. Sergen ile Rize 2. Başkanı Vedat Peker arasındaki telefon konuşmaları medyaya yansıdı" diye konuştu. Telefon kayıtları medyaya yansıyınca, federasyonun soruşturma açmasını beklediklerini kaydeden Celbiş, "Ama federasyon harekete geçmedi. Bunun üzerine 2 Ağustos 2006'da bilgi edinme başvurusu yaptık. Yanıt gelmeyince, 22 Eylül'de Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'na, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulmak üzere şikayette bulunduk. Federasyonun adresi Ankara gözüktüğü için dosya Ankara'ya gitti. Burada görevi ihmal var" ifadesini kullandı. Celbiş'in şikayetinde "Görevi kötüye kullanma ve görevi ihmal" ile suçlanan federasyon yönetim kurulu üyeleri şöyle:

TEBLİGATLAR HAZIRLANDI
Haluk Ulusoy, Affan Keçeci, Kemal Kapulluoğlu, Rafet Kırgız, Tahir Kıran, Süheyl Önen, Galip Asal, Mehmet Kemal Ünsal, Ender Alkoçlar, Mustafa Urhan, Metehan Berktaş, İbrahim Usta, Turan Özen, Cihangir Önger, Erdal Batmaz. SABAH'ın görüştüğü Ankara Cumhuriyet Savcısı Alp Arslan, "Dosya yeni geldi, inceliyoruz. Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy ve yönetim kurulu üyelerinin ifadelerini isteyeceğiz, savunmalarını alacağız. Tebligatlar hazırlandı" ifadesini kullandı.


Bu gelişmelerin perde arkasında ise Bursaspor Başkanı Levent Kızıl'ın olduğu konuşuluyor. Levent Kızıl'ın Bursa'nın yerel bir kanalına verdiği röportajda, "Beşiktaş tarihin en büyük şikessini yaptı ve Bursaspor'u küme düşürdü. O dönemde menajerlik yapan Sinan Engin bu işi organize etti. Haluk Ulusoy Federasyonu Beşiktaş'ın yaptığı bu şikeleri görmezlikten geldi" açıklama yapması tansiyonu adaha da artırdı.

Bursaspor'a karşı tepkili olan Başkan Demirören'in bugün bu konuyla ilgili basın açıklaması baklanıyor.

kaynak : kartalhaber
__________________
Father, Father, Father, Father,
Father Into your hands I commend my spirit,

Father into your hands
Why have you forsaken me,
In your eyes forsaken me,
In your thoughts forsaken me,
In your heart forsaken me ...
MeTaLliCaBeneR Ofline   Alıntı ile Cevapla