Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2006, 07:23   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation İpler gerildi..!!!

Tigana’nın, ‘Oyuncuların parası ödenmiyor. Brezilyalılar tatilden dönmez’ sözleri, Demirören’i kızdırdı: Bu durumu kabul edemeyiz. Yönetim Kurulu özür dilemeni bekliyor

Son sözleri ortalığı karıştırdı
Avrupa’da havlu atan, ligde 8 puan geriye düşen ve Türkiye Kupası’nda çeyrek final şansını zora sokan Beşiktaş’ta yönetim ile teknik direktör Jean Tigana arasındaki buzlar bir türlü erimiyor. Siyah-Beyazlı ekibin Gençlerbirliği’ne 3-0 yenildiği karşılaşmanın ardından Fransız çalıştırıcının, ‘Bazı oyuncularımın maç başı ödemeleri hâlâ yapılmadı. Bu konuda sıkıntılarımız var’ sözleri üzerine Başkan Yıldırım Demirören’in çok sinirlendiği öğrenildi.

‘Özür dilemeni bekliyoruz’
Tigana’nın kaybedilen her maç sonrasında suçu başka yerlerde aramaması gerektiğini söyleyen Demirören’in, “Faturayı basına, futbolculara, taraftara ve son olarak bize çıkardın. Bu durumu kabul edemeyiz. Yönetime karşı bir özür borçlu olduğunu düşünüyoruz. Salı günü takımın yorgun olduğunu öğrendik. Ancak yine Çaykur Rizespor karşılaşmasının 11’ini sahaya sürdün. Sezon başından bu yana şans bekleyen isimler, Gençlerbirliği maçında da yedek kaldı. Sonucu gördük” ifadesini kullandığı bildirildi.

‘Konuşmam yanlış çevrildi’
Fransız çalıştırıcı, sözlerinin tercüman tarafından yanlış çevrildiğini iddia ettiği ancak Beşiktaş Başkanı’nı ikna edemediği belirtildi. Prim tartışmalarına değinen Demirören’in Tigana’ya, “Ödemelerin aksadığını söylüyorsun. Başta sen (Tigana) olmak üzere tüm yabancılar sadece bir ay gecikme ile tüm alacaklarını alıyor. Yerlilere de garanti para ödendi. Maç başı ödemelerinde sorun yaşanmış olabilir ancak bunlar her kulüpte var” diyerek tepki gösterdiği ifade edildi.

‘Lucescu’yu örnek al’
İkinci Lig’den transferler yaptıklarını hatırlatan Beşiktaş Başkanı’nın, “Serdar ve Burak’ın geçen sene kaç paraya oynadıklarını biliyoruz. Takımlarında bir yılda kazandıklarını, prim olarak aldılar. Oyuncularını bu kadar düşünüyorsan, Lucescu gibi önceliği kendine değil, öğrencilerine tanısaydın” ifadesini kullandığı bildirildi. Son yaşanan olaylardan duyulan rahatsızlık üzerine yönetimin, kulübün resmi internet sitesinde sert bir açıklama yayınlamayı düşündüğü öğrenildi.

Orhan YILDIRIM

kaynak : fanatik

Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (22-12-2006 Saat 08:30 ) değiştirilmiştir..
  Alıntı ile Cevapla