Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2006, 08:37   #5
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
Ortalık karıştı

Beşiktaş'ın hocası önce, Brezilyalı yıldızların paralarını alamadıkları için geri dönmeyebileceklerini ve transferin mümkün olmadığını söyledi. Ancak Demirören'in kızması üzerine, "Böyle bir açıklama yapmadım. Sadece bir ara finans sorunu çektiğimizi söyledim" dedi..



Dediklerini kabul etmedi
Beşiktaş'ta Tigana depremi yaşanıyor. Ankara dönüşü 20 maçtır paraların ödenmediği bir kulüpte transfer yapmanın imkansız olduğunu söyleyerek, "Paranın bulunmadığı bir yerde nasıl futbolcu alalım. Ama bedava gelecek bir oyuncu varsa onu bilemem. Maçtan bir gün önce futbolcular Murat Aksu ile para pazarlığı yapıyor. Brezilyalılar da dönmeyebilir diyen Tigana dün geri adım attı.

Tercümanı açıklama yaptı

Fransız hocanın tercümanlığını yapan Sinan Serhatlıoğlu aracılığıyla kendisine ait olduğu söylenen açıklamaları yalanlayan Tigana, "Bu olaylar basın tarafından çarpıtıldı ve bire bin katılarak aktarıldı. Bu sözlerin büyük bir kısmı tamamen hayal ürünü olup gerçekle uzaktan yakından bir ilgisi yoktur. Ben bunları söylemedim" ifadesini kullandı.

Soruşturma başlatılacak

Tigana,"Ankara'dan İstanbul'a giderken bazı basın mensuplarına 2005 yılında Beşiktaş'a geldiğimi ve ara sıra finans sorunları yaşadığımı söyledim. Bunun dışında başka hiçbir beyanda bulunmadım" diye konuştu. Beşiktaş Yönetimi'nin Fransız hocanın bu açıklamasına rağmen kapalı kapılar ardında bir soruşturma başlattığı gelen bilgiler arasında.


Kaynak:Takvim
  Alıntı ile Cevapla