Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2007, 16:44   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Manu'ya Newcastle çelmesi

İngiltere Premier League lideri Manchester United, St. James Park'ta Emre Belözoğlu'nun takımı Newcastle United'a konuk oldu. Temsilcimizin 90 dakika boyunca sahada kaldığı ve iyi bir mücadele sergilediği karşılaşmada, iki taraf da geriye düştüğü maça denge getirdi ve 2-2'yle 1 puana razı oldu

Lider St. James Park’ta ecel terleri döktü, geriye düştüğü karşılaşmada galip duruma geçmeyi bildi ama skoru koruyamadı ve iki puan pıraktı.

Karşılaşmada tempo hiç düşmedi. Top bir o kalede, bir bu kaledeydi. Özellikle Newcastle'ın İrlandalı kalecisi Shay Given yaptığı akılalmaz kurtarışlarla farkı önledi.

Newcastle 33’te James Milner’ın füzesiyle öne geçti. Paul Scholes 40. dakikada ilk yarının skorunu 1-1 olarak belirledi. 45+1’de Manchester United’ın Korelisi Park’ın vuruşu direkten döndü.

ManU ikinci yarıya golle başladı; 46’da Scholes takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti. Scholes maça tam anlamıyla damgasını vurdu. 73. dakikada Magpies’in 19 yaşındaki Kanadalısı Edgar’ın şutunda tecrübeli oyuncuya çarpan top yön değiştirdi ve Manchester ağlarına gitti.

Maçta başka gol olmayınca taraflar birer puana razı oldular. Liderin en yakın takipçisi Chelsea’nin yarın Aston Villa deplasmanında oynayacağı karşılaşma bu sonuçla daha da önem kazandı.

Tsi. 22:00’de başyacak karşılaşma Tv8’den canlı izlenebilecek. Blues bu maçı kazanırsa puanını 22 maç sonunda 50’ye çıkaracak ve lider ManU’yla arasındaki farkı 4’e indirecek.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla