Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2007, 09:42   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Webber artık Detroit Pistons'da!

Webber artık Detroit Pistons'da!

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) beş kez All-Star seçilen ünlü basketbolcu Chris Webber, Detroit Pistons'ta oynayacağını açıkladı.
Detroit Pistons'ın Minnesota Timberwolves'a uzatmalar sonunda 94-90 yenildiği karşılaşmayı izleyen Chris Webber, Detroit'in formasını giyeceğini bildirdi. Ailesi ile görüştüğünü ve Detroit Pistons'ta oynamaya karar verdiğini anlatan Webber, şöyle konuştu: "Benimle ilgilenen tüm takımlara teşekkür ediyorum. Pistons'a katılmak bana yeniden iyi oynama fırsatı verecek. Memleketim olan Detroit'i seviyorum."
33 yaşındaki Chris Webber, geçtiğimiz hafta Philadelphia 76ers takımıyla yollarını ayırdığını açıklamıştı. Transfer bedeli 37 milyon dolar olduğu ifade edilen Webber'in herhangi bir NBA kulübüyle sözleşme imzalayabilmesi için NBA yönetiminden izin belgesi alması gerekiyor. Bu belgenin ise birkaç gün içinde verilmesi bekleniyor.
Geçtiğimiz yıl 20 sayı, 10 ribaunt ortalamasıyla oynayan Webber, Philadelphia'da bu sezon 13 Aralık'tan serbest kalıncaya kadar 13 maçın sadece 3'ünde forma giydi. Sakatlıkları nedeniyle genellikle yedek soyunan Webber, Philadelphia'da 18 maçta ise kariyerinin en kötü başarımı olan 11.0 sayı ve 8.3 ribaunt ortalamasıyla oynadı.
1993 yılında NBA'ye ilk sıradan seçilen Webber, Golden State Warriors, Washington Wizards ve Sacramento Kings formaları da giymişti.

17.01.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla