Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2007, 03:27   #1
bjkemre06
 
bjkemre06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ve C-Webb Motor şehrinde!

Ve C-Webb Motor şehrinde!Click the image to open in full size.

Philadelphia 76'ers tarafından serbest bırakıldıktan sonra adı, San Antonio Spurs, Los Angeles Lakers ve Miami Heat'in de içinde olduğu birçok takımla anılan ancak doğduğu şehrin takımı Detroit Pistons'a daha yakın olduğu söylenen Chris Webber tercihini beklenildiği gibi Pistons'tan yana kullandı ve resmi imzayı attı. Mart ayında 34 yaşını dolduracak olan yıldız oyuncuyla sezon sonuna kadar, yaklaşık 650.000 dolar olan veteran minimum ücreti karşılığında anlaşıldığı açıklandı.

İmzadan sonra konuşan Webber "Tekrar Detroit'te olduğum için heyecanlıyım ancak Pistons'a katıldığım için daha büyük bir heyecan duyuyorum. Bu takım benden önce de çok iyiydi ve benim yapmam gereken şey bu muhteşem makinenin bir parçası olmak" şeklinde duygularını dile getirdi.

Pistons Başkanı Joe Dumars ise benzer bir şekilde 2004 yılında takıma katılan Rasheed Wallace'ın gelişi sonrası takımda yaşanan değişimi hatırlatarak "Rasheed geldiğinde ihtiyacımız olan enerjiyi takıma getirmişti. Aynı enerjiyi Webber'ın da getireceğini hissediyorum. Umarım bu sefer de aynı sonucu yaşarız" şeklinde konuşarak duygularını dile getirdi.

Chris Webber'ın bu gece oynanacak Utah Jazz maçında ilk defa Detroit Pistons formasıyla bench'teki yerini alması bekleniyor.
17.01.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : SuperSpor.com dış haberler
__________________
BEŞİKTAŞ olunmaz BEŞİKTAŞ doğulur!!!

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████
bjkemre06 Ofline   Alıntı ile Cevapla