Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2007, 12:41   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kıyamet kopacak!

Kıyamet kopacak!

Devre arasıyla tatile giren futbolda, heyecan kupa maçlarıyla yeniden başlıyor. Fortis Türkiye Kupası'nda gruplarda 5. ve son hafta maçları yarın, 20 Ocak Cumartesi ve 21 Ocak Pazar günü yapılacak. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 4. maçların ardından garantiledikleri çeyrek finalin diğer 6 takımı ise son maçların ardından belli olacak.

-GRUPLARDA SON DURUM-

(A) Grubu
----------
(A) Grubu'nda maçlarını tamamlayan Galatasaray, 9 puanla liderliği ve çeyrek finale yükselmeyi garantiledi.
Bu grupta 1 puanı bulunan Karşıyaka iddiasını yitirirken, 4'er puanı bulunan Kayseri Erciyesspor, Kayserispor ve Bursaspor'un grup ikincisi olarak tur atlama olasılığı bulunuyor.
Grupta son hafta yapılacak Karşıyaka-Kayserispor ve Bursaspor-Kayseri Erciyesspor maçları çeyrek finale yükselecek 2. takımı belirleyecek.

(B) Grubu
---------
Kupanın en zorlu grubu olarak dikkat çeken (B) Grubu'nda, ilk 2 sırayı alacak takımlar, son maçların ardından belli olacak.
Çekişmeli maçların oynandığı (B) Grubu'nda maçlarını 4 puanla tamamlayan Eskişehirspor dışında diğer 4 takımın da son maçlarda alacağı sonuçlara göre, ilk 2'e girip, çeyrek finale yükselme olasılığı bulunuyor.
5 puanla son haftaya lider giren Trabzonspor'a, kendi evinde Konyaspor ile yapacağı maçta alacağı bir beraberlik bile çeyrek final için yetecek. 4 puanlı Konyaspor'a Trabzon deplasmanında galibiyet gerekirken, 3 puanlı Ankaraspor ile 4 puanlı Vestel Manisaspor'un Ankara'daki randevusu da final niteliği taşıyacak.

(C) Grubu
---------
(C) Grubu'nda ilk 3 maçını kazanarak 9 puanla gruptan çıkmayı garantileyen Fenerbahçe'nin ardından, 2. takım son maçların ardından belli olacak.
1 puanı bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile maçlarını 4 puanla tamamlayan İnegölspor şanslarını yitirirken, 6 puan ve artı 4 averaja sahip Gaziantepspor ile 3 puan ve eksi 5 averajı olan Sivasspor arasında Gaziantep'te yapılacak maç, bu gruptan çıkacak 2. takımı belirleyecek. Averaj hesaplarının da devreye girdiği bu maçta Sivasspor'un tur atlaması için deplasmanda Gaziantepspor karşısında 5 farklı galibiyete ihtiyacı bulunuyor.

(D) Grubu
---------
Kupanın son şampiyonu Beşiktaş'ın da yer aldığı (D) Grubu, (B) Grubu ile birlikte en karışık grup olarak dikkat çekiyor.
İlk 3 maçını kazanarak 9 puanla liderlik koltuğunda oturan Ankaragücü bile henüz çeyrek finali garantileyemedi. Bu grupta 3 maçını da yitiren Çaykur Rizespor ile maçlarını 3 puanla tamamlayan Bucaspor, iddiasını kaybederken, gruptan çıkacak 2 takım, Ankaragücü, Gençlerbirliği veya Beşiktaş olacak.
9 puanla lider durumdaki Ankaragücü, son maçını 6 puanı bulunan Beşiktaş'la, siyah-beyazlı takımın cezası nedeniyle İstanbul'da seyircisiz oynayacak. 6 puanlı bir diğer takım Gençlerbirliği ise son maçını deplasmanda, iddiası bulunmayan Çaykur Rizespor ile yapacak. Her 3 takım da alacakları sonuçlara göre, kendi kaderlerini kendileri belirleyecek.

-SON HAFTANIN PROGRAMI-

Fortis Türkiye Kupası'nda gruplarda 5. ve son hafta maçlarının programı şöyle:
(A) Grubu
---------
19 Ocak Cuma:
20.00 Bursaspor-Kayseri Erciyesspor (Bursa Atatürk)
20.00 Karşıyaka-Kayserispor (Alsancak)

(B) Grubu
---------
21 Ocak Pazar:
16.00 Trabzonspor-Konyaspor (Hüsyin Avni Aker)
16.00 Ankaraspor-Vestel Manisaspor (Ankara 19 Mayıs)

(C) Grubu
---------
20 Ocak Cumartesi:
14.00 Gaziantepspor-Sivasspor (Kamil Ocak)
19.00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe (Atatürk Olimpiyat)

(D) Grubu
---------
21 Ocak Pazar:
19.00 Çaykur Rizespor-Gençlerbirliği (Rize Atatürk)
19.00 Beşiktaş-Ankaragücü (BJK İnönü-Seyircisiz)



18.01.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla