Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2007, 12:41   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gaziantep'te Fortis heyecanı

Gaziantep'te Fortis heyecanı

Fortis, Konya, Bursa ve Kayseri’den sonra Gaziantepli futbolseverleri de farklı bir kupa coşkusu ile tanıştırıyor. 20-21 Ocak tarihlerinde Gaziantep, Fortis Türkiye Kupası çadırına ev sahipliği yapacak.
Gaziantep Demokrasi Meydanı’na kurulacak 12 metrelik dev FTK çadırında futbol şov, langırt, sanal futbol oyunu gibi çok sayıda eğlenceli aktivite taraftarları bekliyor. Yarışmaların düzenleneceği ve hediyelerin dağıtılacağı FTK çadırında dileyen taraftarlar Fortis Türkiye Kupası ile hatıra fotoğrafı da çektirebilecekler.
Fortis Türkiye Kupası’nda gerçek finaller öncesi yeşil sahalardaki heyecan artarken, stad dışında da farklı bir kupa heyecanı yaşanıyor. 12 metrelik dev Fortis Türkiye Kupası çadırı, Gaziantep’te futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. 20 - 21 Ocak tarihlerinde 10:00 - 20:00 saatleri arasında Gaziantep Demokrasi Meydanı’na kurulacak olan çadır, Fortis Türkiye Kupası ve futbol temalı aktivitelere ev sahipliği yapacak.
Daha önce Konya, Bursa ve Kayseri’de kurulan ve futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği FTK çadırında, futbol şovdan langırta, sanal futbol oyunundan kupa ile hatıra fotoğrafı çektirmeye kadar çok sayıda aktivite yer alıyor. Taraftarlar, çadıra kurulan plazma TV’lerde, FTK sanal futbol oyununu oynayarak takımlarını Türkiye Kupası’nda şampiyonluğa taşıyabiliyorlar. Çadırda yarışmalar düzenlenirken, hediyeler de dağıtılıyor.
Bugüne kadar kurulduğu her şehirde binlerce futbolseverin ziyaret ettiği FTK çadırında en ilgi çeken etkinliklerden biri olan futbol şovda iki futbol cambazı futbol topuyla gösteriler yapıyor. Taraftarların ilgi gösterdiği bir diğer etkinlik de Fortis Türkiye Kupası ile hatıra fotoğrafı çektirilmesi oldu. Bundan önceki durak olan Konya’da iki günde yaklaşık 2.000 kişi Fortis Türkiye Kupası ile hatıra Polaroid fotoğraf çektirmişti.


18.01.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : SuperSpor.com
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla