Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2007, 14:01   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
''10 tane Adanalı arıyorum''

''10 tane Adanalı arıyorum''

Üçüncü Futbol Ligi 1. Grup takımlarından Adanaspor'a maddi destek sağlanması amacıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın katkılarıyla ''10 Tane Adanalı Arıyorum'' adı altında kampanya başlatıldı. Kampanyanın ilk gününde bir iş adamı 25 bin YTL bağışladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Durak, başlattıkları kampanyaya iş adamı Mehmet Köse'nin katkı sağlaması nedeniyle düzenlenen törende, geçtiğimiz günlerde Adana Demirspor için başlattıkları kampanyanın bir benzerini Adanaspor için gerçekleştirdiklerini anımsattı.
Adana Demirspor için başlattıkları kampanyada Adanalı iş adamlarının kendisini mahçup etmediğini belirten Durak, ''Adanaspor için de (10 tane Adanalı Arıyorum) kampanyası başlattık. Kampanyayı tabana yaymak için katkı meblağını 25 bin YTL olarak belirledik. Adanaspor'un başarısına katkı sağlamak isteyenleri göreve davet ediyorum'' dedi.
Adanaspor Başkanı Bayram Akgül de Başkan Durak'ın, kendilerine her zaman destek verdiğini anımsatarak, kulübe gelir sağlanması amacıyla başlattığı kampanyadan dolayı kendisine teşekkür etti.
Konuşmaların ardından iş adamı nakit 25 bin YTL tutarındaki parayı Kulüp Başkanı Akgül'e teslim etti.

18.01.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla