Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2007, 16:25   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Meram Belediyespor hazırlanıyor

Meram Belediyespor hazırlanıyor

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde Klasman Gurubu'nda mücadele edecek Meram Belediyespor, Tokat Plevne Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.
Arkasspor ile oynadığı maçtan sonra 4 gün izin verilen Meram Belediyespor oyuncuları, bugün toplanarak 31 Ocak günü evinde oynayacağı Tokat Plevne Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı. Gurup maçlarında büyük şanssızlıklar yaşayan Meram Belediyespor'un Klasman Gurubu'na iyi bir başlangıç yapmak ve aynı şanssızlıkları tekrar yaşamamak için maç öncesi kurban kesildi.
Antrenör Mustafa Tarman nezaretinde Tokat Plevne Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Yeşil-beyazlılar, Klasman Gurubu'na iyi bir başlangıç yapabilmek için bu maçta mutlak galibiyet hedefliyor. İlk 4 maçta alacakları galibiyetlerin Klasman Gurubu'nda neler yapabileceklerini göstereceğini anlatan Tarman, şöyle konuştu: "Sakat oyuncumuz Mladen'in de klasman maçlarında oynayabilmesi için tedavisi sürüyor. Bu oyuncumuzun da takıma katılmasıyla Klasman Gurubu'nda başarılı olacağımıza inanıyorum"
Meram Belediyespor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar da, gurup maçlarında yaşadıkları şanssızlıkları Klasman Gurubu'nda tekrar yaşamak istemediklerini belirterek şöyle konuştu: "Hedefimiz Klasman Gurubu'nu birinci bitirmektir. Bunun için en zorlu rakiplerimizden Plevne Belediyespor'u puansız göndermek istiyoruz. Takımımızın Arkas maçında ortaya koyduğu mücadele klasman maçları öncesinde bizlere büyük umut verdi. İnşallah Konyalı voleybolseverlere iyi maçlar izlettireceğiz" diye konuştu.


18.01.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla