Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2007, 16:29   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Malatya'da Effa krizi

Malatya'da Effa krizi

Türk Telekom Lig A takımlarından Malatyaspor'da Effa krizi yaşanıyor.
Sarı-kırmızılı yönetimin Antalya kampına katılmayan golcü futbolcu Effa ile ilgili kanuni işlem yapacağı belirtildi. Teknik Direktör İsmail Kartal, Effa'nın gelmemesi halinde yönetimden forvet mevkiine bir transfer yapılmasını isteyeceğini söyledi. Antalya kampını da değerlendiren Kartal, Antalya'da katıldıkları turnuva kapsamında oynadıkları 5 hazırlık karşılaşmasında sadece 2 gol yediklerini hatırlatarak, "Malatya'da yaptığımız birinci etap kamp ve Antalya'daki ikinci etap kampı iyi değerlendirdik. Agresif bir takım olduk. Futbolcu arkadaşların mücadele hırsı beni sevindiriyor. Bu hırsın maçlara pozitif olarak yansıyıp ikinci yarıya iyi başlayacağımızı ümit ediyorum" dedi.
Bu arada Sarı-kırmızılı takımda sakat futbolcular, teknik heyeti düşündürüyor. Ulaç Çağlayan'ın sakatlığı nedeniyle sahalardan en az 2 ay uzak kalacağı belirtilirken, bu futbolcunun İstanbul'da kontrolden geçeceği ve ameliyat olmak için Belçika'ya gideceği bildirildi. Sarı-kırmızılı futbolcular Bülent Akın, Serdar Samatyalı ve Ramazan Kahya'nın da hafif sakatlıkları bulunduğu belirtildi.
Sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında denediği gurbetçi futbolcu Volkan'ın teknik heyet tarafından beğenilmediği ve geri gönderildiği öğrenildi.

18.01.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla